Η Kendall Jenner, το σπρώξιμο στο κόκκινο χαλί και το... χαρτί τουαλέτας [video]

09.05.2018
Η Kendall Jenner, το σπρώξιμο στο κόκκινο χαλί και το... χαρτί τουαλέτας [video]
Τις τελευταίες ώρες, η 22χρονη ριάλιτι σταρ και μοντέλο κυριαρχεί στα ΜΜΕ παγκοσμίως αλλά όχι με την.. καλή έννοια. Στον απόηχο του προχθεσινού λαμπερού Met Gala, όπου έδωσε το παρών όλη η "ελίτ" της διεθνούς showbiz, η νεαρή καλλονή δέχεται πυρά... πανταχόθεν.

Αφορμή για την "κατακραυγή" στάθηκε βίντεο που απαθανάτησε την Kendall Jenner να σπρώχνει έναν σωματοφύλακα που ξαφνικά την πλησίασε περισσότερο από ότι έπρεπε -χωρίς βέβαια να την έχει δει- με αποτέλεσμα να της χαλά το πλάνο.

Εκείνη το πήρε είδηση πολύ γρήγορα και διακριτικά -όσο γίνεται δηλαδή- τον έσπρωξε για να απομακρυνθεί. Το βίντεο με την εν λόγω κίνηση έχει γίνει viral και τα σχόλια των χρηστών που το συνοδεύουν στα social media μόνο κολακευτικά δεν είναι για τη νεαρή σταρ της πασαρέλας -και όχι μόνο.

Είναι τέτοια η οργή μάλιστα που σε αρκετά σημεία ξεπερνά το γεγονός αυτό καθαυτό και "χτυπά" και σε άλλο σημείο, που ενδεχομένως να "πονά" περισσότερο την Kendall και αφορά στο ρούχο που επέλεξε να φορέσει εκείνη τη βραδιά.

Για περισσότερες εμφανίσεις της λαμπερής αυτής βραδιάς κάνε κλικ στον σύνδεσμο

"Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” ήταν το θέμα του φετινού Gala και η μεγαλύτερη εκ των αδελφών Jenner φαίνεται ότι εστίασε κυρίως στο πρώτο κομμάτι του τίτλου, χωρίς όμως να καταφέρει να εντυπωσιάσει μεγάλη μερίδα του κόσμου. Μερικά από τα σχόλια που διαβάστηκαν στα social media είναι τα εξής, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν την εμφάνισή της απόλυτα βαρετή.

"Μα ποια νομίζει ότι είναι; Είδατε πως έσπρωξε τον άνδρα της ασφάλειας;", "Η Kendall εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα ρούχο που θύμιζε χαρτί τουαλέτας και έσπρωξε έναν από τους εργαζόμενους που έκανε τη δουλειά του. Αγενέστατη".

Ιδού και το "καυτό" βίντεο.