Η Penelope Cruz με τρία χιλιόμετρα... πόδι; Κι όμως! [photo]

09.05.2018
Η Penelope Cruz με τρία χιλιόμετρα... πόδι; Κι όμως! [photo]
Πρόκειται για μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς της γενιάς της, μια γυναίκα που ξεχειλίζει από το φλογερό, μεσογειακό ταμπεραμέντο της, όμως σίγουρα, δεν είναι από τις γυναίκες που κατατάσεις στην κατηγορία "πρώτο μπόι".

1,68 μέτρα το ύψος της Penelope Cruz! "Αξιοπρεπέστατο" θα έλεγα κανείς. Σχεδόν δεν έχουμε λόγο να μιλάμε για "μικρά μπουκαλάκια". Κι όμως... Μια φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η φλογερή Λατίνα μας έκανε να.. τρίβουμε τα μάτια μας.

Προφανώς η Penelope το ξέρει καλά το "μάθημά" της και δεν φωτογραφίζεται "όπως κι όπως". Από τις Κάννες όπου βρίσκεται στο πλαίσιο του φετινού κινηματογραφικού φεστιβάλ η 44χρονη σταρ πόζαρε στην κουπαστή ενός γιοτ που τη φιλοξενούσε και μας φάνηκε ότι βλέπαμε το πόδι της Elle McPherson.

Ποιο είναι το μυστικό; Είναι όλα θέμα προοπτικής! Αφενός η φωτογραφία απαθανατίζει από κάτω προς τα πάνω, φορά τακούνια και φυσικά, το σκίσιμο βοηθά. Ιδού και τα πειστήρια.

#Cannes 2018 #todoslosaben #everybodyknows Thank you @ralphlauren

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) στις

Και βέβαια, αυτός δεν είναι ο μόνος "θησαυρός" που βρίσκουμε στο Instagram της όμορφης Penelope καθώς πριν από λίγες μέρες μοιράστηκε με τους ακολούθους της μία φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάς και εντυπωσίασε.

Thank you #dubai 😘Until next time! @carpisamiddleeast @carpisaofficial And thank you @mertalas, my magical friend. Gracias!!!😘😘😘😘 Hasta pronto Dubai!! Gracias @carpisaofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) στις