Keith Urban: "H Nicole έμεινε έγκυος αφού κολύμπησε σε μια λίμνη γονιμότητας"

10.05.2018
Keith Urban: "H Nicole έμεινε έγκυος αφού κολύμπησε σε μια λίμνη γονιμότητας"
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει τέσσερα παιδιά. Δύο που είχε υιοθετήσει μαζί με τον Tom Cruise την εποχή που οι δυο τους ήταν παντρεμένοι και δυο από τον γάμο της με τον Urban, εκ των οποίων το ένα κυοφόρησε η ίδια και το δεύτερο παρένθετη μητέρα.

Η Nicole Kidman και ο Keith Urban παντρεύτηκαν το 2006. Η πρώτη κόρη τους, Sunday Rose γεννήθηκε το 2008 και η δεύτερη, Faith Margaret δυο χρόνια αργότερα.

Το ζευγάρι έχει συνηθίσει τους δημοσιογράφους σε συνεντεύξεις όλο... μέλι, αλλά και χιούμορ, όμως αυτή η τελευταία που παραχώρησε το σταρ της country μουσικής, έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά.

Σύμωνα με δημοσίευμα της Dailymail, ο Keith ήταν καλεσμένος στο ραδιοφωνικό "Kyle and Jackie O show" την περασμένη Παρασκευή και η παρουσιάστρια Jackie 'O' Henderson ήθελε να μάθει αν αληθεύουν οι φήμες που θελουν τη σύζυγό του να έχει κάνει βουτιά σε μια λίμνη γονιμότητας την περίοδο που η 50χρονη -σήμερα- ηθοποιός βρισκόταν στην Kununurra της δυτικής Αυστραλίας για τα γυρίσματα της ταινίας του Buzz Lurman, "Australia". [στην ταινία η Kidman συμπρωταγιστούσε με τον Hugh Jackman -οι δυο τους κάτω στη φωτογραφία]

"Υπήρξε μια ιστορία σύμφωνα με την οποία το νερό της λίμνης σε καθιστά έγκυο, ή κάτι τέτοιο. Η Nicole από αυτό έμεινε έγκυος;", ρώτησε ευθέως η παραγωγός.

"Ναι", απάντησε χωρίς δισταγμό ο Urban συπληρώνοντας ότι συνέβη και σε μια άλλη γυναίκα. "Ήταν οι δυο τους. Απλά κολυμπήσανε εκεί μέσα".

"Μα καλά, πόσο σπέρμα υπήρχε μέσα σε αυτή τη λίμνη;", θέλησε να μάθει η παραγωγός, γελώντας. "Τόνοι", απάντησε ο Keith πολύ σοβαρά!

Η αλήθεια είναι πάντως πως εκείνη την εποχή, και η ίδια η Kidman το είχε παραδεχτεί, αποδίδοντας μάλιστα τη "μαγική εγκυμοσύνη" σε μια βουτιά σε έναν καταρράκτη.

"Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έμενα έγκυος και θα γεννούσα ένα παιδί αλλά συνέβη σε αυτή την ταινία. Επτά παιδιά συνελήφθησαν εκείνη την εποχή και μόνο ένα ήταν αγόρι", είχε αποκαλύψει μιλώντας στο αυστραλέζικο περιοδικό Women's Weekly εκείνη την περίοδο και να που το θέμα επανέρχεται! Λες;