Eλένη Φουρέιρα: Το ύψος, τα κιλά και το μυστικό της για να μην παχαίνουμε

10.05.2018
Eλένη Φουρέιρα: Το ύψος, τα κιλά και το μυστικό της για να μην παχαίνουμε
Είναι το απόλυτο φαβορί για τον τελικό της Eurovision 2018 που θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου και καμία εντύπωση δεν μας κάνει.

Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να βάλει κυριολεκτικά «φωτιά» στη σκηνή με ολόκληρη την Ευρώπη στα πόδια της να λικνίζεται στον ρυθμό του «Fuego».

Οι φανατικοί της Eurovision κάνουν λόγο για την πιο εκρηκτική παρουσία που πέρασε ποτέ από τον διαγωνισμό, με τις χορευτικές της κινήσεις και τις απίστευτες αναλογίες της να μη μένουν ασχολίαστες.

Η Ευρώπη μαγεύτηκε από την Ελένη και κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει. Η απορία, όλων, όμως είναι άλλη. Πώς μπορεί να μοιάζει αυτή η γυναίκα από κοντά;

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της έχει ύψος 1,70, ενώ τα τελευταία χρόνια μένει σταθερά στα 51 κιλά, κάτι που καταφέρνει με ισορροπημένη διατροφή και… αποχή από τις τηγανητές πατάτες. Τα βραδινά της γεύματα φροντίζει να είναι ελαφρά, χωρίς λίπη, ενώ η γυμναστική αποτελεί καθημερινότητα για την 31 ετών performer.

«Κάνω 3 με 4 φορές την εβδομάδα στίβο. Η γυμναστική μου είναι απαραίτητη γιατί είμαι λαίμαργη. Τρώω αρκετά ανά περιόδους. Δεν αποφεύγω κανένα φαγητό όσο λιπαρό και αν είναι αλλά φροντίζω να κρατάω το μέτρο και έτσι καταφέρνω να διατηρούμαι στα 51 κιλά», λέει και συνεχίζει με το μυστικό της για ένα υπέροχο κορμί:

«Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ».

Δεν τα καταφέρνει κι άσχημα η Ελένη…