Συναγερμός: Εμφανίστηκε η πρώτη άσπρη τρίχα στο κεφάλι της Kim Kardashian και αποκαλύπτει τον... ένοχο!

11.05.2018
Συναγερμός: Εμφανίστηκε η πρώτη άσπρη τρίχα στο κεφάλι της Kim Kardashian και αποκαλύπτει τον... ένοχο!
Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο κέντρο του ενδιαφέροντος λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης στο φετινό Met Gala, από όπου και η πρώτη φωτογραφία. Σήμερα ο... προβολέας πέφτει επάνω στα πρώτα της λευκά!

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή "Live With Kelly and Ryan" ήταν σήμερα η Kim Kardashian και η κουβέντα στράφηκε και στον συζυγό της, Kanye West, ο οποίος δεν τη συνόδευσε στο πρόσφατο Gala λόγω φόρτου εργασίας, όπως εξήγησε νωρίτερα.

Όταν η Kelly Rippa τη ρώτησε πώς είναι o Kanye και η 37χρονη reality star μόλις εξήγησε ότι "είναι μια χαρά", πρόσθεσε ότι "της έδωσε την πρώτη γκρίζα τρίχα της την περασμένη εβδομάδα και είναι όλο δικό φταίξιμο".

Τις περασμένες εβδομάδες, ο West βρέθηκε στο "μάτι του κυκλώνα" ύστερα από απανωτές αμφιλεγόμενες δηλώσεις του για τη δουλεία, την οποία χαρακτήρισε πράξη επιλογής καθώς και τη δημόσια στήριξή του στο πρόσωπο του Donald Trump. Και ήταν αυτό που δημιούργησε το πρόβλημα στην Kim...

Για την ιστορία, ο ευέξαπτος ράπερ που, όπως έχει φανεί δεν μπορεί να ελέγξει το... στόμα του, δήλωσε τα εξής, εξοργίζοντας τους πάντες:

«Όταν ακούει κανείς για 400 χρόνια δουλείας... Για 400 χρόνια; Αυτό ακούγεται σαν επιλογή. Ήσασταν εκεί για 400 χρόνια και αυτό αφορούσε όλους τους μαύρους. Ήταν σαν να είμαστε νοερά στη φυλακή. Μου αρέσει η λέξη φυλακή γιατί η δουλεία αναφέρεται άμεσα στην ιδέα των μαύρων. Η δουλεία είναι για τους μαύρους ότι το Ολοκαύτωμα για τους Εβραίους. Η φυλακή είναι κάτι που ενώνει όλες τις φυλές, μαύρους και λευκούς, όλη την ανθρώπινη φυλή».

Η Kim και ο Kanye παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν μαζί τρία παιδιά, την 4 ετών North, τον 2 ετών Saint και μόλις 4 μηνών Chicago που γεννήθηκε τον Ιανουάριο από περένθετη μητέρα.