Irina Shayk - Bradley Cooper: Η φωτογραφία με την κόρη τους και το μωρό στην... κοιλιά!

06.06.2018
Irina Shayk - Bradley Cooper: Η φωτογραφία με την κόρη τους και το μωρό στην... κοιλιά!
Πρόκειται για ένα από τα πιο "ιδιωτικά" ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz. Και φαίνεται ότι ακόμη και ύστερα από τρία χρόνια σχέσης και ένα παιδί, δεν έχουν διάθεση να αλλάξουν στο παραμικρό.

Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper είναι ζευγάρι από το 2015 αλλά οι κοινές, επίσημες εμφανίσεις τους είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Κρατούν την ιδιωτική ζωή τους, ευλαβικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ η εγκυμοσύνη της 32χρονης Ρωσίδας καλλονής το 2016 δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, παρότι από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσε να κρύψει την κοιλίτσα της όσο και αν προσπαθούσε. Ακόμη και στην πασαρέλα της VIctoria's Secret είχε περπατήσει με καμουφλάζ αλλά... μάταια!

Η Irina γέννησε τον Απρίλιο του 2017. Η είδηση έγινε γνωστή 2 εβδομάδες μετά, ενώ το φύλο και το όνομα του παιδιού ακόμη 2 εβδομάδες αργότερα. Και φυσικά όχι από εκείνους επίσημα. Κοριτσάκι, λοιπόν το μωράκι του ζεύγους και το ονομά της Lea de Seine Shayk Cooper.

Η μυστικοποάθεια του ζεύγους συνεχίζεται και οικογενειακά, αλλά από καιρού εις καιρόν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει, φανερώνοντας το πόσο έχει μεγαλώσει η μικρούλα και πόσο "απίθανος" μπαμπάς είναι ο Bradley!!!

Τελευταίο παράδειγμα η βόλτα που έκαναν οι τρεις τους στο West Village της Νέας Υόρκης μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, αλλά όχι μόνο αυτές.

Οι φήμες που θέλουν την Irina ξανά έγκυο έχουν οργιάσει και ενώ, με βάση αυτά που γνωρίζουμε ως τώρα, δεν περιμένουμε επιβεβαίωση παρά μόνο όταν δούμε το παιδί να περπατά (!), δεν μπορούμε να αγνοήσουμε μερικά ενδιαφέροντα... σημάδια. Στα επίμαχα σημεία!!!

Χθες το βράδυ, η 32χρονη καλλονή εμφανίστηκε στη λαμπερή εκδήλωση για τα CFDA Awards, φορώντας ένα leopard αεράτο φόρεμα με την υπογραφή της Diane Von Furstenberg, το οποίο όμως "φούσκωνε" ύποπτα στην κοιλιά. Δεν ήταν λίγοι που απεφάνθησαν κατηγορηματικά, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με το κάπως πιο "γεμάτο" πρόσωπο της Irina. Είναι έγκυος!!!!

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα εγείρει βάσιμες υποψίες, όμως ακόμη δεν μπορεί να είναι σίγουρος κανείς. Θα περιμένουμε!!!