Beyonce - Jay Z: Πρώτη εμφάνιση για τα δίδυμα παιδιά τους σε συναυλία [video]

07.06.2018
Beyonce - Jay Z: Πρώτη εμφάνιση για τα δίδυμα παιδιά τους σε συναυλία [video]
Σχεδόν είχαμε ξεχάσει ότι το διάσημο μουσικό ζεύγος έχει κι άλλα παιδιά εκτός από την Blue Ivy, την οποία βλέπουμε συχνά πυκνά στα social media αλλά και σε δημόσιες εμφανίσεις τους.

Κι όμως. H Beyonce έφερε στον κόσμο δυο ακόμη παιδάκια πριν από 11 μήνες, καρπούς του έρωτά της με τον σύζυγό της, Jay Z. Τα δίδυμα Rumi και Sir, τα οποία η διάσημη μαμά τους είχε παρουσιάσει στον κόσμο με αυτή τη φωτογραφία έναν μήνα μετά τη γέννησή τους.

Το διάσημο duo ξεκίνησε μία ακόμη κοινή περιοδεία. Από την πρώτη κιόλας μέρα της η "On the Run II tour" έδειξε ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Στο Cardiff έγινε η... εκκίνηση και οι θαυμαστές τους έχουν ξετρελαθεί αφενός με τις μουσικές τους αφετέρου με τα όσα εκείνοι επέλεξαν να μοιραστούν μαζί τους από την προσωπική τους ζωή.

H Beyonce και ο Jay Z συνηθίζουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο σε κάθε συναυλία. Ετοιμάζουν βιντεάκι από ιδιωτικές στιγμές τους και σε ανύποπτο χρόνο το προβάλλουν, "τρελαίνοντας" το κοινό τους.

Αυτή τη φορά, φρενίτιδα προκάλεσε φωτογραφία που ξεχώρισε από το βιντεάκι και έδειχνε τους διάσημους σταρ αγκαλιά με δυο μωράκια που φάνηκε ότι ήταν τα δίδυμα παιδιά τους.

Ακολούθησε μεγάλη συζήτηση ως προς το αν όντως επρόκειτο για τους Rumi και Sir, και το θέμα λύθηκε με παρέμβαση του εκπροσώπου του ζεύγους που διευκρίνησε ότι δεν ήταν τα δικά τους παιδιά σε αυτές τις φωτοτραφίες. Σε άλλο σημείο του βίντεο, όμως, όντως φάνηκαν τα μωράκια, τα οποία έδωσαν το "παρών" στην ανανέωση των όρκων που έκαναν οι γονείς τους

Ιδού και όλο το βίντεο, όπου διακρίνεται και η μεγαλύτερη κόρη του ζεύγους, Blue Ivy, 6 ετών σήμερα. Στη φωτογραφία στο τέλος βλέπουμε μαμά και κόρη σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους. Τα λόγια περιττεύουν...