Το απρόσμενο τηλεφώνημα του Λυκουρέζου στην Καινούργιου!

07.06.2018
Το απρόσμενο τηλεφώνημα του Λυκουρέζου στην Καινούργιου!
​Το παρασκήνιο της συνάντησης του ποινικολόγου με την Τίνα Σακελλάριου στο θέατρο σχολίασαν στην πρωινή εκπομπή του ETV και ως εκ τούτου η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έλαβε.

Σας θυμίζουμε πως Σακελλαρίου και Λυκουρέζος κάθισαν δίπλα δίπλα στο θέατρο και δεν αντάλλαξαν κουβέντα με αφορμή τις δηλώσεις της πρώτης για τη Νατάσα Καλογρίδη. Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είπε: «Καταλαβαίνουμε για ακόμα μια φορά πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι πολύ προστατευτικός με την Νατάσα Καλογρίδη. Είναι μια σχέση με βάση για να κρατήσει τέτοια στάση».

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως ο μεγαλοδικηγόρος την πήρε τηλέφωνο για να τις κάνει κάποιες επισυμάνσεις.
Η παρουσιάστρια είπε:
«Θέλω να πω κάτι και θα το αποκαλύψω για πρώτη φορά, δεν το έχω ξαναπεί. Εμένα με είχε πάρει ο κύριος Λυκουρέζος ένα τηλέφωνο, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Είχε ειπωθεί κάτι εδώ στην εκπομπή, όχι με κακή διάθεση από εμάς και με είχε παρακαλέσει επειδή έχουμε πραγματικά καλή σχέση και τον εκτιμώ, «σας παρακαλώ πολύ μπορείτε για εμένα να λέτε ό,τι θέλετε, δεν έχω πάρει ποτέ, αλλά λίγο προσοχή σε αυτά που λέτε για τη Νατάσα». Εμένα αυτό μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση. Δηλαδή ανέβηκε κι άλλο στα μάτια μου».

Δείτε το βίντεο: