Chloe Green: Η πάμπλουτη κληρονόμος γέννησε το παιδί του "πιο σέξι κατάδικου"

07.06.2018
Chloe Green: Η πάμπλουτη κληρονόμος γέννησε το παιδί του "πιο σέξι κατάδικου"
Πρόκειται για την κόρη του πολυεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη του Topshop, sir Philip Green, η οποία εδώ και έναν χρόνο βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Jeremy Meeks, του εντυπωσιακού κατάδικου που έγινε μοντέλο αμέσως μόλις αποφυλακίστηκε και ζει το όνειρό του.

Η Chloe Green είναι 27 ετών και μεγάλωσε μέσα στα πλούτη, έχοντας ό,τι ακριβώς θελήσει πριν καν καταλάβει ότι το θέλει. Το ίδιο συνέβη και όταν τον Μάιο του 2017 γνώρισε τον Jeremy στις Κάννες, όπου εκείνος έκανε μια φωτογράφηση για την εταιρεία του πατέρα της. Αυτό ήταν. Μιλάμε για τον απόλυτο κεραυνοβόλο έρωτα, ο οποίος έναν χρόνο μετά, ολοκληρώθηκε με την άφιξη του γιου τους.

Η εγκυμοσύνη κρατήθηκε μυστική μέχρι τον περασμένο μήνα, όπως και η γέννηση του μωρού, καθώς μόλις πριν από λίγες ώρες, το ζευγάρι ενημέρωσε μέσω Instagram τους φίλους του ότι το μωράκι τους γεννήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

"Είμαστε ευτυχείς που ανανοικώνουμε τη γέννηση του όμορφου γιου μας, Jayden Meeks-Green. 💙 Γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 2018. Η μαμά και ο μπαμπάς είναι καλά. Ευγενικά ζητάμε να σεβαστείτε την ανάγκη μας για ιδιωτικές στιγμές. Παρακαλούμε. Με πολλή αγάπη Chloe & Jeremy❤️"

Ο Jeremy έχει ήδη έναν γιο, τον 9 ετών Jeremy jr, από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Melissa ενώ για την 27χρονη κληρονόμο είναι το πρώτο παιδί.

Πληροφορίες θέλουν την Chloe αποφασισμένη να γεννήσει και να περάσει τις πρώτες εβδομάδες της με το παιδί κοντά στη θάλασσα εξ ου και λέγεται ότι βρίσκεται ήδη στο σκάφος του πατέρα της ανοιχτά του Μονακό.

Να τους ζήσει το μωράκι, και με την ευκαιρία να θυμηθούμε μερικές από τις ιδιωτικές στιγμές που μοιράστηκαν στα social media οι φρέσκοι γονείς.

My baby @jmeeksofficial ❤️ Capturing the beautiful sunset before heading to the #PrincessGrace 2017 gala #LA #Charity #Monaco

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe green (@chloegreen5) στις

My everything 💋 @jmeeksofficial❤️❤️❤️❤️❤️ 📸credit @jimjordanphotography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe green (@chloegreen5) στις

Happy Valentines Day Baby.... Our first of many to come. I love you....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις