Το «μυστικό» του «Sex & the City» που θα ευχόσουν να μην είχες μάθει ποτέ: Η σοκαριστική σκηνή που «κόπηκε» πριν καν γυριστεί

11.06.2018
Το «μυστικό» του «Sex & the City» που θα ευχόσουν να μην είχες μάθει ποτέ: Η σοκαριστική σκηνή που «κόπηκε» πριν καν γυριστεί
20 χρόνια έκλεισαν φέτος από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Sex & the City» που έκανε πρεμιέρα στο HBO το 1998.

Με αφορμή την τόσο ιδιαίτερη αυτή επέτειο, οι συντελεστές της σειράς θυμήθηκαν μερικά από πιο ενδιαφέροντα «μυστικά» των έξι σεζόν που μέχρι σήμερα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Το πιο σοκαριστικό όλων, θα ευχόμασταν αν μην το είχαμε μάθει ποτέ.

H αποκάλυψη ήρθε δια στόματος του σεναριογράφου, Darren Star, ο οποίος μιλώντας στο Vanity Fair, έκανε την πιο ανατριχιαστική αποκάλυψη στα χρονικά σειράς.

Μια αποκάλυψη που αφορά σε μια σκηνή τόσο σκληρή, που αν και αρχικά βρέθηκε στο σενάριο, δεν γυρίστηκε ποτέ. Και οι λόγοι είναι κάτι περισσότερο από προφανείς.

Η εν λόγω σκηνή ήταν να συμπεριληφθεί στο επεισόδιο «The Monogamists», που απολαύσαμε στην πρώτη σεζόν της σειράς. Αφορούσε στη γνωριμία της Charlotte με τον Michael (τον οποίο υποδύθηκε ο Jack Koenig) που αποδείχθηκε σχεδόν καταστροφική.

Όλες θυμόμαστε αυτόν τον τύπο με τον σκύλο ράτσας golden retriever, τον Butterscotch, ο οποίος δεν τους άφηνε ποτέ μόνους, σωστά; Βάσει σεναρίου, η εμμονή με το στοματικό σεξ ανάγκασε την Charlotte να τον εγκαταλείψει ούσα φανερά προσβεβλημένη από τη συμπεριφορά του.

Το κοινό, είδε το «ειδύλλιο» να φτάνει στο τέλος του με την αποχώρηση της πρωταγωνίστριας από το σπίτι του, ωστόσο η αρχική ιδέα ήταν άλλη.

Ποια ήταν αυτή; Να γυρίσει η Charlotte στο σπίτι του μετανιωμένη και να αντικρύζει τον ίδιο σε «τρυφερές στιγμές» με τον Butterscotch!

«Δεν πιστεύω ότι μας πέρασε από το μυαλό να το κάνουμε αυτό», σχολιάζει σήμερα ο παραγωγός με όλες εμάς να μην έχουμε παρά να συμφωνήσουμε.

Κτηνοβασία στο «Sex & the City»; Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε.