Jennifer Aniston: Η δήλωση του Justin Theroux για τον γάμο τους βγάζει κάθε γυναίκα απ’ τα ρούχα της

11.06.2018
Jennifer Aniston: Η δήλωση του Justin Theroux για τον γάμο τους βγάζει κάθε γυναίκα απ’ τα ρούχα της
Τι κι αν το ζευγάρι αυτό έμοιαζε ιδανικό στα μάτια όλων μας;

Τι κι αν μετά τα όσα πέρασε η Jennifer λόγω του χωρισμού της από τον Brad Pitt, όλες ελπίσαμε πως βρήκε τελικά των άντρα τον σωστό στα μάτια του καρδιοκατακτητή Justin Theroux;

Πέσαμε έξω. Κι εμείς και -κυρίως- η Jennifer.

Και το συνειδητοποιούμε με τον χειρότερο τρόπο. Πέρα από τη συμπεριφορά του 46χρονου ηθοποιού προς την εν διαστάσει σύζυγό του η οποία μόνο η πρέπουσα δεν είναι από τη στιγμή που εκείνος κυκλοφορεί και απαθανατίζεται καθημερινά με διαφορετική θηλυκή παρουσία στο πλευρό του, τώρα ξεκίνησαν και οι δηλώσεις κατά της Aniston.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αμερικανικού Life & Style, ο Justin φέρεται να έχει κάνει στο περιβάλλον του την εξής δήλωση κατά της Jennifer:

«Ένιωθα μαζί της σαν ζώο φυλακισμένο μέσα σε κλουβί, αλλά πλέον είμαι ελεύθερος και έχω πίσω την παλιά μου ζωή». Και αυτό, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι είναι πολύ ευτυχισμένος με τον χωρισμό τους.

Απάντηση από την πλευρά της ηθοποιού δεν έχει υπάρξει ακόμα, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι νέο κατόρθωμα του πρώην της έχει σίγουρα φτάσει στα αυτιά της.

Και έτσι να είναι βρε Justin μας, δεν τα λες αυτά δημόσια. Δεν μας αρέσεις καθόλου –μα καθόλου- πια…