Ροδάνθη Καπαρού: Επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram

17.06.2018
Ροδάνθη Καπαρού: Επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram
Μόλις χθες άφησε πίσω της τον Άγιο Δομίνικο η 19χρονη φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ και πρώην παίκτρια των Μαχητών.

Στην έβδομη υποψηφιότητά της αποχώρησε τελικά από το Survivor η Ροδάνθη Καπαρού διαλύοντας όλα τα προγνωστικά που την ήθελαν να μην "αντέχει" ούτε μια εβδομάδα.

Ευγνώμων για την εμπειρία η ίδια εξέφρασε τα συναισθήματά της μέσα από την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram την οποία συνόδευσε από δυο φωτογραφίες της από τον Άγιο Δομίνικο.

"Αυτο το υπεροχο ταξιδι εφτασε στο τελος του. Ηταν μια μοναδικη και αξεχαστη εμπειρια που θα την θυμαμαι σε ολη μου την ζωη και ολα αυτα τα οφειλω σε ολους αυτους τους ανθρωπους που με στήριξαν απο την αρχη μεχρι το τελος και σταθηκαν διπλα μου στις πιο δυσκολες στιγμες!! Μακαρι να μπορουσα να ευχαριστήσω τον καθενα απο εσας ξεχωριστά.Σας ευχαριστω απο τα βάθη της καρδιας μου"

Αυτο το υπεροχο ταξιδι εφτασε στο τελος του.Ηταν μια μοναδικη και αξεχαστη εμπειρια που θα την θυμαμαι σε ολη μου την ζωη και ολα αυτα τα οφειλω σε ολους αυτους τους ανθρωπους που με στήριξαν απο την αρχη μεχρι το τελος και σταθηκαν διπλα μου στις πιο δυσκολες στιγμες!! Μακαρι να μπορουσα να ευχαριστήσω τον καθενα απο εσας ξεχωριστά.Σας ευχαριστω απο τα βάθη της καρδιας μου❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ροδάνθη Καπαρού 🏹 🌹 (@rodanthe__) στις

Στο αεροδρόμιο την περίμεναν οι δικοί της άνθρωποι που ανυπομονούσαν να την κλείσουν στην αγκαλιά τους. Οι γονείς της και ο αδελφός της ήταν από τους πρώτους που την υποδέχτηκαν γεμάτοι συγκίνηση. [φωτό κάτω].

Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου την πρώτη ανάρτηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου μετά την αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο