Γιάννης Στάνκογλου: Να γιατί δεν με πλησιάζουν οι γυναίκες

21.06.2018
Γιάννης Στάνκογλου: Να γιατί δεν με πλησιάζουν οι γυναίκες
Πρόκειται για έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικής showbiz, ο οποίος όμως, αντίθετα από το άγριο φυζίκ του, παραμένει ένας βαθύτατα "γλυκός" και χαμηλών τόνων ορκισμένος οικογενειάρχης που, όπως παραδέχεται δημοσίως ο ίδιος, κλαίει συχνά.

Ο Γιάννης Στάνκογλου αρέσει πολύ. Αρέσει και ως ηθοποιός, αρέσει και ως άντρας. Δείχνει πιο γοητευτικός χρόνο με τον χρόνο κερδίζοντας ολοένα και περισσότερες θαυμάστριες, που όμως όπως αποκαλύπτει ο ίδιος κρατούν τις αποστάσεις τους. και εξηγεί το γιατί σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό Down Town.

Όταν βγαίνεις έξω, σου την πέφτουν οι γυναίκες ή έχεις μπει πια στην κατηγορία «παντρεμένος, μην πλησιάζετε»;

Εντάξει, πλέον ξέρουν όλοι ότι είμαι παντρεμένος. Άλλωστε, έχω δουλέψει πέντε φορές με τη γυναίκα μου στο θέατρο. Νομίζω, όμως, ότι οι γυναίκες δεν με πλησιάζουν εύκολα, Με φοβούνται λόγω της 10ης Εντολής

Η αλήθεια είναι πως βγάζεις την εικόνα του ασυμβίβαστου, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Δηλαδή, δεν θα σε κοιτάξει κάποιος και το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι «τι γλυκός άνθρωπος».
Κατά βάθος είμαι. Και γλυκός και ευαίσθητος. Ίσως η διαφορετική εικόνα που περιγράφεις και βγαίνει στον κόσμο να προκύπτει από δικά μου θέματα και δικές μου ανασφάλειες, που δεν θέλω να φανερώσω στον καθένα. Αλλά κάποιος που με ξέρει, ξέρει ότι είμαι ευαίσθητος.

Κλαίς συχνά;
Κλαίω πολύ συχνά. Μπορεί να κλάψω με κάτι απλό, που να μην είναι καν προσωπικό μου. Με κάτι που θα δω στον δρόμο, αλλά δεν ορίζεται από αυτό η ευαισθησία. Ευαίσθητος μπορεί να είναι κάποιος και από τον τρόπο που προσεγγίζει τη δουλειά του και πως την αγαπάει».

O 44χρονος Γιάννης Στάνκογλου είναι παντρεμένος με την σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν [φωτό κάτω] και έχουν μαζί δυο παιδιά, την 9χρονη Φοίβη και τον 4χρονο Φίλιππο.