Μουντιάλ 2018: Γιατί μιλάνε όλοι για τον προπονητή του Μαρόκο;

22.06.2018
Μουντιάλ 2018: Γιατί μιλάνε όλοι για τον προπονητή του Μαρόκο;
Η πιο δημοφιλής ποδοσφαιρική διοργάνωση στον κόσμο βρίσκεται σε εξέλιξη και τα φώτα, εκτός φυσικά από το αγωνιστικό κομμάτι πέφτουν επάνω στους πρωταγωνιστές αυτούς καθαυτούς.

Παίκτες και προπονητές έχουν τον πρώτο "λόγο" με τους άντρες να εστιάζουν στην απόδοσή τους μέσα στο γήπεδο και τις γυναίκες στην όψη τους.

Με την ευκαιρία, κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες τους 20 πιο "καυτούς" παίκτες της φετινής διοργάνωσης. Αμέσως πιο κάτω όμως δες και τον Hervé Renard ως... μπόνους!

Ποιος είναι ο Hervé Renard; Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Μαρόκο έχει "κλέψει" καρδιές από τον πάγκο της ομάδας του και δείχνει να το απολαμβάνει στο έπακρο.

49 ετών, Γάλλος στην καταγωγή, με πολύ αρρενωπά χαρακτηριστικά, γαλάζια μάτια και θεληματικό πηγούνι, διαζεγμένος με τρία παιδιά, ο Renard θυμίζει επικίνδυνα τον Jamie Lannister του Game of Thrones -κατά κόσμον Nikolaj Coster-Waldau. Οι συγκρίσεις στο internet αναπόφευκτες.

Τώρα... γιατί μιλάνε όλοι -ή μάλλον όλες- γι' αυτόν, πέρα από το προφανές! Είναι γιατί τη Δευτέρα τον αποχαιρετάμε. Το Μαρόκο θα δώσει έναν τελευταίο αγώνα απέναντι στην Ισπανία, αλλά στην ουσία χωρίς νόημα αφού βαθμολογικά δεν την "παλεύει" την πρόκριση.

Ό,τι είδαμε, είδαμε λοιπόν... Μια τελευταία γεύση τη Δευτέρα και μετά... Instagram! Έστω..