Cynthia Nixon: Η κόρη της Miranda του SAΤC έγινε... γιος [photo]

26.06.2018
Cynthia Nixon: Η κόρη της Miranda του SAΤC έγινε... γιος [photo]
Γνωστή ακτιβίστρια της LGBT κοινότητας η 52χρονη ηθοποιός έχει εδώ και χρόνια αποκαλυφθεί ως λεσβία και έχει παντρευτεί τη σύντροφό της με την οποία έχουν ήδη έναν γιο.

Η είδηση που τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ωστόσο, αφορά σε ένα από τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της Cynhia Nixon που απέκτησε με τον επί 15 χρόνια σύντροφό της, Danny Mozes.

Ο λόγος για τον Samuel Joseph Mozes, ο οποίος γεννήθηκε πριν από 21 χρόνια ως... Samantha. Περήφανη για την απόφαση του γιου της, η διάσημη μητέρα του αποφάσισε να εκφράσει και δημόσια τη στήριξή της σε κάθε του βήμα, με μια πολύ χαρακτηριστική ανάρτηση στο Instagram. Και η μέρα που επέλεξε για να κάνει την ανάρτηση μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς ήταν η Ημέρ Δράσης των Trans.

"Είμαι τόσο περήφανη για τον γιο μου Samuel Joseph Mozes (called Seph) ο οποίος αποφοίτησε από το κολλέγιο αυτό τον μήνα. Τον χαιρετίζω, όπως και όλους όσους γιορτάζουν αυτή τη μέρα #TransDayofAction. #TDOA"

I’m so proud of my son Samuel Joseph Mozes (called Seph) who graduated college this month. I salute him and everyone else marking today’s #TransDayofAction. #TDOA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) στις

Η Cynthia Nixon παντρεύτηκε την από το 2009 σύντροφό της, Christine Marinoni το 2012 και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον 7 ετών σήμερα Max... Στη φωτογραφία κάτω οι δυο γυναίκες πρωτοστατούν στις φετινές Gay Pride εκδηλώσεις της Νέας Υόρκης, μια πόλη την οποία και οι δυο υπεραγαπούν και τη δημαρχία της οποίας η Nixon διεκδικεί επίσημα στις επικείμενες εκλογές.

Happy #pride! #loveislove #nycpride

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) στις

Με αφορμή την είδηση αυτή, κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου ακόμη μερικούς διάσημους που βίωσαν παρόμοιες καταστάσεις με τα βλαστάρια τους.