Η 10χρονη κόρη της Milla Jovovich έχει Instagram και δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε με όσα βλέπουμε

29.06.2018
Η 10χρονη κόρη της Milla Jovovich έχει Instagram και δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε με όσα βλέπουμε
H Milla Jovovich δεν θεωρήθηκε τυχαία ένα από τα πλέον επιτυχημένα διεθνούς φήμης μοντέλα.

Η καριέρα της απογειώθηκε σχετικά νωρίς, ενώ η ενασχόλησή της με την υποκριτική της άνοιξε νέους επαγγελματικούς αλλά και προσωπικούς δρόμους.

Η όμορφη Milla σήμερα χαίρεται τη ζωή και την καθημερινότητά της με τις δύο της κόρες, τη δεκάχρονη Ever Gabo και την τριών ετών Dashiel Edan τις οποίες απέκτησε με τον σύζυγό της, κινηματογραφικό παραγωγό Paul W. S. Anderson.

Ως λάτρης των social media, η Jovovich μοιράστηκε μερικές ώρες πριν μία νέα λήψη με τη μεγάλη της κόρη, Ever, με την ομοιότητά τους να είναι κάτι περισσότερο από προφανής.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση, όμως, δεν είναι τα μεγάλα καταπράσινα μάτια, η λευκή επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά εκείνα που την κάνουν να θυμίζει έντονα τη μαμά της, αλλά το γεγονός πως το κορίτσι διατηρεί το δικό του Instagram account.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η μικρή διαχειρίζεται τον λογαριασμό πάντα υπό την εποπτεία των γονιών του, ενώ ζητείται αυστηρά να την ακολουθούν μικροί ηλικιακά followers. «Να είστε ευγενικοί», διαβάζουμε ακόμα.

Είτε συμφωνείς είτε όχι με την επιλογή της 42χρονης Milla να επιτρέψει την κόρη της να ανοίξει λογαριασμό στη δημοφιλή εφαρμογή, το θέμα είναι πως μετρά 11,6 χιλιάδες followers.

Να πούμε ότι μας αρέσει όλο αυτό; Ψέματα θα πούμε…