Nia Vardalos: Διαζύγιο ύστερα από 23 χρόνια γάμου

04.07.2018
Nia Vardalos: Διαζύγιο ύστερα από 23 χρόνια γάμου
H δημιουργός και πρωταγωνίστρια της ταινίας "My Big Fat Greek Wedding" ανακοίνωσε ότι χωρίζει αποκαλύπτοντας και τον λόγο.

Εμείς μπορεί να τη γνωρίσαμε νύφη στο πλευρό του γοητευτικού John Corbett [φωτό επάνω], όμως η ελληνικής καταγωγής Nia Vardalos ήταν παντρεμένη από το 1995 με τον Ian Gomez, ο οποίος, παρεμπιπτόντως είχε έναν ρόλο στην ταινία, που άντλησε έμπνευση από το δικό του ρομάντζο [φωτό κάτω]

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People.com η 55χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου χθες Τρίτη, όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια, οι δυο τους ζουν χώρια ήδη εδώ και έναν χρόνο.

"Ζούμε χωριστά εδώ και μια μεγάλη χρονική περίοδο. Η σχέση μας έγινε μια φιλία έτσι η απόφασή μας να τερματίσουμε τον γάμο μας είναι απολύτως κοινή και φιλική. Ελπίζουμε ότι η είδηση αυτή, που πολύ σύντομα θα αποτελέσει 'χθεσινά νέα' θα μεταδοθεί με ευπρέπεια. Σας ευχαριστούμε που σέβεστε την ανάγκη μας για ιδιωτικές στιγμές".

Αυτή ήταν η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δου πρώην σύζυγοι ενώ η ίδια η Vardalos έχει αποσυρθεί στη "συγγραφική σπηλιά της" εδώ και μερικές μέρες, όπως ανακοίνωσε με σχετική ανάρτηση στο Instagram της. Κάτι νέο ετοιμάζει προφανώς και θέλει την ηρεμία της.

Το ζευγάρι έχει μια κόρη 11 ετών, την Ilaria Vardalos Gomez, την οποία υιοθέτησε το 2008.

See you later, I’m going into my writing cave.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nia Vardalos (@niavardalos) στις

Η φιλική σχέση της Nia Vardalos με τον Αλέξη Γεωργούλη και την επίσης ελληνικής καταγωγής σύζυγο του Tom Hanks, Rita Wilson είναι γνωστή. Ιδού και μερικές κοινές τους φωτογραφίες από το φετινο Πάσχα.

At church for Orthodox Holy Week with @ritawilson & @alexis_georgoulis_ Father John swabbed us with special oil and absolved our sins.... I'm thinking about shoplifting a purse.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nia Vardalos (@niavardalos) στις