Kylie Jenner: Το πρώτο κοινό εξώφυλλο με τον Travis Scott αναμένεται να "ανάψει" φωτιές [photos]

17.07.2018
Kylie Jenner: Το πρώτο κοινό εξώφυλλο με τον Travis Scott αναμένεται να "ανάψει" φωτιές [photos]
Το νεότερο -και πιο ισχυρό σε πολλούς τομείς, όπως φαίνεται- μέλος της ευρύτερης διάσημης ριαλιτοοικογένειας των Kardashian δίνει δυναμικά το "παρών" και μιλά για όλα.

Η Kylie Jenner είναι, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes η πιο νέα, αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος και η μαμά Chris μπορεί με χαρά να υπερηφανεύεται ότι το "αλεπουδάκι" την ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο!

Και στα προσωπικά της όμως η 20χρονη Kylie είναι αθόρυβη, αλλά "αποτελεσματική" καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο γέννησε το πρώτο της παιδί χωρίς να πάρει είδηση κανείς. Και αυτό είναι κάτι που "πέτυχε, δεν έτυχε".

Σκόπιμα κράτησε την ιδιωτική ζωή της, ιδιωτική η KJ απολαμβάνοντας αυτές τις στιγμές με τους δικούς της ανθρώπους και μόνο.

Διάβασε επίσης: Kylie Jenner: Γιατί ονόμασε την κόρη της Stormi;

Δεν μιλά συχνά η Kylie όμως να που έκανε την εξαίρεση και επέλεξε και να μιλήσει αλλά και να ποζάρει πρώτη φορά μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα της μοναχοκόρης της, Travis Scott, για το περιοδικό GQ που είχε την "τιμή"!

Η πόζα του εξωφύλλου μάλιστα αναμένεται να "ανάψει" φωτιές. Ιδού και για του λόγου το αληθές!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στις σελίδες του περιοδικού η 20χρονη επιχειρηματίας αποκάλυψε πώς έγινε η πρώτη γνωριμία με τον Travis.

"Η Coachella ήταν μία από τις στάσεις στην περιοδεία του και κάποια στιγμή που λέει 'Συνεχίζω την περιοδεία. Τι θα κάνουμε γι' αυτό;'. Ήταν προφανές ότι αρέσαμε ο ένας σοτν άλλο. Κι εγώ είπα: 'Υποθέτω ότι έρχομαι μαζί σου... Και πήδηξα μέσα στο λεωφορείο. Και έσι ξεκινήσαμε. Έμεινα μαζί του σε όλη την περιοδεία".