Νικολέττα Ράλλη: Το καυτό φιλί στον Γιώργο Μαυρίδη αποκάλυψε τη σχέση τους [photo]

29.08.2018
Νικολέττα Ράλλη: Το καυτό φιλί στον Γιώργο Μαυρίδη αποκάλυψε τη σχέση τους [photo]
Ερωτευμένοι οι δυο παρουσιαστές και, όπως φαίνεται, δεν το κρύβουν κιόλας!

Νέο ζευγάρι στην εγχώρια showbiz. Με ντοκουμέντα. Η Νικολέττα Ρ'αλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης, λέγεται, ότι ζουν έναν έρωτα μεγάλο. Και οι φωτογραφίες στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού OK! (επάνω αριστερά) προς απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Η κάμερα κατέγραψε το φιλί των δύο παρουσιαστών στο αεροδρόμιο Μακεδονία όπου συναντήθηκαν όταν η Νικολέττα "ανέβηκε" στη Θεσσαλονίκη όπου ζει μόνιμα ο Γιώργος. Οι δυο τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πέρασαν λίγες μέρες μακριά από τις κάμερες όμως... να που τους την είχαν στήσει στο αεροδρόμιο!

Ο φακός τους "τσάκωσε" την επίμαχη, ιδιωτική στιγμή, όμως κανείς δεν έχει κάνει σχετική δήλωση μέχρι στιγμής. Δεν έχουμε ούτε επιβεβαίωση, ούτε διάψευση, βεβαίως.

Στην εκπομπή της σήμερα, πάντως, η Νικολέττα Ράλλη, όχι μόνο δεν άφησε υπονοούμενο, αλλά όταν ο συμπαρουσιαστής της, Νίκος Αναδιώτης τη ρώτησε αν αφιέρωνε κάπου το τραγούδι "Αυτός ο έρωτας, αυτό τ' αγόρι" με το οποίο σήκωσαν "αυλαία" σήμερα, εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο που ακολουθεί.

Διάβασε ακόμη: Η Σοφία Βογιατζάκη έχασε 10 κιλά σε 1,5 μήνα και συνεχίζει! [Φωτογραφίες]

Έστω.. Αν είναι κάτι θα φανεί σίγουρα!