Julia Roberts: Η σπάνια, τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και το κρυμμένο μήνυμα

05.09.2018
Julia Roberts: Η σπάνια, τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και το κρυμμένο μήνυμα
Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η πάλαι ποτέ Pretty Woman.

16 χρόνια και τρία παιδιά μετρά ο γάμος της Julia Roberts με τον Danny Moder, με τις "κακές γλώσσες" να τους χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο.

Το ζευγάρι έχει κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας επιλεγμένες κοινές εμφανίσεις, και αυτές όχι σε επίσημες εκδηλώσεις -όπου η 50χρονη σταρ εμφανίζεται πάντα μόνη.

Ύστερα από άρνηση χρόνων, η Roberts δημιούργησε λογαριασμό στα social media όπου και δημοσιεύει εικόνες και από την προσωπική της ζωή -προς μεγάλη έκπληξη των απανταχού θαυμαστών της. Θετική φυσικά.

Ανάμεσα στις διάφορες φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, λοιπόν, η Julia πόσταρε και τον σύζυγο. Με το hashtag #familytime η Roberts αποχαιρετά το καλοκαίρι ευχαριστώντας που τους έκανε όλους χαρούμενους και γενναίους.

Αυτό το διάβασες; Julia Roberts: Χρωστά το υπέροχο χαμόγελό της σε ένα υλικό που όλες έχουμε στην κουζίνα μας

Στη φωτογραφία τη βλέπουμε φορώντας μια τούλινη φούστα να αγκαλιάζει τρυφερά την Danny της, ο οποίος είναι ντυμένος πιο casual, όμως δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε: Προς τι το "γενναίοι" dear Julia; Τι συνέβη φέτος το καλοκαίρι;

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όμως υποθέτουμε ότι αν είναι κάτι να μαθευτεί, θα μαθευτεί!!!

Oh Summer, thank you! You made us happy and brave. We embraced every moment of sun drenched JOY ☀️ #familytime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts) στις