Χάνει τα μαλλιά του ο David Beckham; Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τα... κενά!

07.09.2018
Χάνει τα μαλλιά του ο David Beckham; Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τα... κενά!
Ουκ έστιν αριθμός hair styles που έχει αλλάξει ο βρετανός άσσος του ποδοσφαίρου μέσα στα χρόνια. Μήπως όμως, όλλες αυτές οι αλλαγές είχαν και το κόστος τους;

Την περασμένη εβδομάδα, το όνομα του David Beckham ακούστηκε πολύ λόγω του εντυπωσιακού εξωφύλλου που έκανε για τη βρετανική Vogue μαζί με όλη του την οικογένεια, όπου, μεταξύ άλλων η Victoria μίλησε για το "διαζύγιό" τους. Τώρα ο λόγος βρίσκεται στο... κεφάλι του!

Ο 43χρονος πολύτεκνος σταρ βρίσκεται στο Μαϊάμι, όπου μόλις χθες έκανε τα "αποκαλυπτήρια" του σήματος και των χρωμάτων της ομάδας που έστησε εκεί και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα, το 2020.

Ροζ και μαύρο, παρεμπιπτόντως επέλεξε ο Becks για την ομάδα του, την Inter Maiami. Ιδού και το σχετικό βίντεο.

Αυτό το διάβασες; H αδημοσίευτη οικογενειακή φωτογραφία των Beckham που αποδεικνύει πως είναι «κοινοί θνητοί»

Όσο βρισκόταν, λοιπόν στο Μαϊάμι, ο Daviad βρήκε χρόνο να απολαύσει τον ήλιο και την πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Ο φωτογραφικός φακός, φυσικά, ήταν εκεί. Και τον "τσάκωσε" από μάλλον μη κολακευτικές γωνίες.

Το σώμα του είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού, με τους γυμnaσμένους κοιλιακούς του σε πρώτο πλάνο. Στο κεφάλι του όμως, εντοπίστηκε κάποιο προβληματάκι!

Κάπως αραιωμένα τα είδαμε τα μαλλιά του David Beckham στην κορυφή και θυμηθήκαμε τη φήμη που τον ήθελε να έχει κάνει εμφύτευση πριν από μερικά χρόνια.

Μήπως ήρθε η ώρα για μια... επανάληψη;