Kylie Jenner: Η καθ'όλα αναπάντεχη τάση πλαστικής χειρουργικής που ξεκίνησε!

06.09.2018
Kylie Jenner: Η καθ'όλα αναπάντεχη τάση πλαστικής χειρουργικής που ξεκίνησε!
Κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει σε αυτό το κορίτσι...

Πριν από λίγους μήνες η Kylie Jenner έγινε μαμά και από τότε όλα μοιάζουν διαφορετικά. Αποκαλύφθηκε πως είναι η νεαρότερη (σχεδόν) δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, στόλισε το εξώφυλλο του περιοδικού Forbes και, φυσικά, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του με τους πλουσιότερους επιχειρηματίες κάτω των 30 και... είπε αντίο στα φουσκωμένα της χείλη!

Διάβασε επίσης: Kylie Jenner: Δε φαντάζεσαι πόσες νταντάδες προσέλαβε για τη μικρή Stormi

Η νέα, πιο συγκροτημένη, πιο υπεύθυνη, πιο ενήλικη πλευρά της έχει εμπνεύσει ακόμα πιο έντονη αφοσίωση από τους fans της με αποτέλεσμα να ακουλουθούν και να αντιγράφουν κάθε της κίνηση και απόφαση.

Διάβασε επίσης: Ασυνήθιστα άβαφη, η Kylie Jenner χαμογελά στον φακό με την κόρη της

Όπως ίσως έχεις ήδη συμπεράνει, η τελευταία τάση στην πλαστική χειρουργική συμπίπτει με την πιο αναπάντεχη απόφαση της Kylie, την αφαίρεση των ενθεμάτων και των ενέσιμων υλικών από τα χείλη της!

Χιλιάδες γυναίκες με πρότυπο την Kylie συρρέουν στα ιατρεία των πλαστικών τους για να αφαιρέσουν τα fillers τους μια απόφαση που η ίδια η Jenner πήρε αφότου έφερε στον κόσμο την κόρη της, Stormi. Ο πραγματικός λόγος βέβαια, δεν έχει να κάνει με τη μητρότητα, αλλά με το νέο status της Kylie ως make up mogul!