Τρίτη φορά αντιμέτωπη με τον καρκίνο η Olivia Newton-John: Τα λόγια της συγκινούν

11.09.2018
Τρίτη φορά αντιμέτωπη με τον καρκίνο η Olivia Newton-John: Τα λόγια της συγκινούν
Δεν έκρυψε ποτέ την αλήθεια για τη μέγιστη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια η δημοφιλής σταρ από την Αυστραλία. Και αυτή τη φορά δεν "μάσησε" τα λόγια της.

Στο τηλεοπτικό σόου Sunday Night της πατρίδας της μίλησε η Olivia Newton-John αποκαλύπτοντας ότι διαγνώστηκε με καρκίνο για τρίτη φορά.

Η πρώτη διάγνωση για "καρκίνο του μαστού" ήρθε το 1992 και επανήλθε το 2013. Νικήτρια και τις δυο φορές, αλλά πέρσι ο καρκίνος χτύπησε ξανά, ως μετάσταση: όγκος στο ιερό οστό.

Η νέα διάγνωση μιλά για καρκίνο του μαστού στο 4ο στάδιο με μετάσταση στη σπονδυλική στήλη. Η 69χρονη σταρ που έγινε διάσημη κυρίως μέσα από τον ρόλο της στο κινηματογραφικό Grease αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει το ζήτημα με θεραπευτική μαριχουάνα και άλλες φυσικές θεραπείες, σε συνδυασμό με χημειοθεραπείες.

Αυτό το διάβασες; Ολίβια Νιούτον Τζον: "Είμαι ευγνώμων που είχα καρκίνο"

Σε μια ιδιαίτερα συναισθηματική συνέντευξη, η Newton-John είπε τα εξής:

"Είμαι μία από τα εκατομμύρια εκείνων σε αυτό τον αγώνα. Ή μάλλον, δεν θα έπρεπε να πω μάχη, αλλά... ταξίδι. Πολλοί άνρθωποι το βλέπουν ως μάχη αλλά είναι δικαίωμα του καθενός να διαλέξει οπτική γωνία. Εγώ το βλέπω ως μέρος της αποστολής μου.
Πιστεύω ότι θα κερδίσω και αυτός είναι ο στόχος μου.


Αφού ξεπέρασε το πρώτο χτύπημα, το 1992, η Νewton-John ανέλαβε ενεργό δράση στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο, ιδρύοντας το ερευνητικό κέντρο Olivia Newton-John Cancer and Wellness research.

Διάβασε επίσης: 20 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που πάλεψαν με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές [photos]

Οι απανταχού θαυμαστές της στέλνουν με κάθε τρόπο τις ευχές τους, ενώ η ίδια, χωρίς να χάσει στιγμή το χαρακτηριστικό χαμόγελό της, τονίζει τη σημασία του να έχει τον σύζυγό της πάντα στο πλευρό της.

Στη φωτογραφία κάτω, η Olivia με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, John Easterling και επάνω, με τον John Travolta συμπρωταγωνιστή της στο θρυλικό Grease, στη φετινή επέτειο για τα 30 (!) χρόνια της ταινίας.