GOT: Έχεις δει την επί 20 χρόνια σύζυγo και τις κόρες του... Jaime Lannister; [photos]

18.09.2018
GOT: Έχεις δει την επί 20 χρόνια σύζυγo και τις κόρες του... Jaime Lannister; [photos]
Τα χθεσινοβραδινά βραβεία Emmy στάθηκαν η ευκαιρία να ασχοληθούμε με την προσωπική ζωή του Nikolaj Coster-Waldau.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, που, όπως φαίνεται είναι και παραδειγματικός οικογενειάρχης!

Ο δανός Nikolaj Coster-Waldau είναι παντρεμένος από το 1998 με τη γροιλανδικής καταγωγής καλλονή, Nukaaka, με την οποία έχουν μαζί δυο κόρες, της Fillippa και τη Safina.

Ο 48χρονος σταρ του Game Of Thrones περπάτησε μαζί με τη μόλις έναν χρόνο νεότερη σύζυγό του στο κόκκινο χαλί των χθεσινών Emmy Awards όπου εντυπωσίασαν αμφότεροι με την κομψότητά τους.

Η Nukaaka είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια ενώ έχει και έναν τίτλο "Μις Γροιλανδία" στο ενεργητικό της. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1998 όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Wildside" ("Vildspor") [φωτό κάτω] και είναι αχώριστοι από τότε.

Αυτό το διάβασες; Game of Thrones: Real life εικόνες των πρωταγωνιστών μας φτιάχνουν το κέφι [photos]

Ο πατέρας της κυρίας Coster-Waldau, Josef Motzfeldt είναι πολιτικός, μέλος της κυβέρνησης της Γροιλανδίας και το ζευγάρι επισκέπτεται συχνά τη χώρα με τις δυο κόρες του [φωτό κάτω]

Για την ιστορία, στα χθεσινά βραβεία, το GOT απέσπασε το βραβείο της καλύτερης δραματικής τηλεοπτικής σειράς και ο κολλητός φίλος -ή τηλεοπτικός αδελφός του Jaime αν προτιμάς- Peter Dinklage aka Tyrion Lannister, [φωτό κάτω] κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ανδρικής ερμηνείας σε δραματική σειρά.