Ο Kanye West άλλαξε το όνομά του - Πώς λέγεται πια και γιατί;

01.10.2018
Ο Kanye West άλλαξε το όνομά του - Πώς λέγεται πια και γιατί;
Βαφτίστηκε ξανά, στα 41 του χρόνια.

Από το περασμένο Σάββατο το βράδυ ο Kanye West λέγεται YE και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από... τιβίβισμα.

"Αυτή η ύπαρξη ήταν μέχρι τώρα γνωστή ως Kanye West. Τώρα είμαι ο YE”, έγραψε ο διάσημος ράπερ στην ανάρτησή του [φωτό κάτω] και δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν και πόσο αυτό επηρεάζει τη διάσημη σύζυγό του η οποία έχει συμπεριλάβει το επίθετό του στο δικό της όνομα αμέσως μετά τον γάμο.

Εντάξει, προφανώς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν θα επηρεαστούν από την αλλαγή του ονόματός του, η οποία μόνο τυχαία δεν ήταν.

Διάβασε επίσης: Kim Kardashian - Kanye West: Αυτό ειναι το σπίτι τους στο Bel Air!

ΥΕ είναι ο τίτλος του τελευταίου άλμπουμ του συζύγου της Kim Kardashian West και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος συγκεκριμένα, "Το YE είναι η πιο συνηθισμένη λέξη στη Βίβλο και σημαίνει Εσύ".

Οι αναφορές στη Βίβλο πάντως δεν θα πρέπει να ξαφνιάζουν καθώς ο πρώην Kanye το έχει το... θεματάκι του με τα θεία. Πριν από 4 χρόνια είχε δηλώσει πως βρίσκεται στη Γη σε αποστολή από τον Θεό, και, όπως ήταν φυσικό, είχε ξεσηκώσει τα πλήθη!

Και σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται για τη φωτογραφία επάνω, εξηγούμε ότι πρόκειται για μία λήψη που μοιράστηκε η Kim πριν από λίγο καιρό μαζί με μία ακόμη, όπου φαινόταν ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα του "καλού" της...

Και ήταν ο γιος του ζεύγους, ο Saint, ο οποίος, παρεμπιπτόντως είναι σκέτη γλύκα. Το ζευγάρι έχει ακόμη δυο παιδιά, την 7 ετών North και την 9 μηνών Chicago, η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.