Μαριέττα Χρουσαλά: Έτσι αποκάλυψε η κουμπάρα της Μαρίας Μενούνος τι έγινε στο pre wedding party [photo]

05.10.2018
Μαριέττα Χρουσαλά: Έτσι αποκάλυψε η κουμπάρα της Μαρίας Μενούνος τι έγινε στο pre wedding party [photo]
Μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία!

Αύριο (6/10/2018) θα πραγματοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος της Μαρίας Μενούνος με τον αγαπημένο της Keven Undergaro και χθες το βράδυ (4/10/2018) το γιόρτασαν προκαταβολικά με λίγους καλούς φίλους.

[Στη φωτογραφία επάνω οι μελλόνυμφοι με τους κουμπάρους τους, Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα σε παλιότερο στιγμιότυπο]

Όπως διαβάσαμε στο προσκλητήριο, ο γάμος θα τελεστεί το Σάββατο το μεσημέρι στο Άκοβο Αρκαδίας, όμως το pre wedding party δόθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπως αποκάλυψε μέσα από τα stories της η μέλλουσα νύφη.

Χαρακτηριστικό της βραδιάς... ο καλαματιανός, όπως αποκάλυψε με το πρώτο πρωινό story της η κουμπάρα, Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία μπορεί να ξενύχτησε, αλλά τη γυμναστική της δεν τη χάνει με τίποτα!

Οι δυο γυναίκες που έγιναν κολλητές φίλες ύστερα από μια τυχαία γνωριμία σε παρουσίαση κάποιου βιβλίου πριν από χρόνια, αύριο "διπλώνουν" την κουμπαριά καθώς το 2013, η Μαρία ήταν μία από τις τρεις νονές της κόρης της Μαριέττας. Οι άλλες δύο, για την ιστορία ήταν η πεθερά της Χρουσαλά, Μάργκο Πατίτσα και η Σήλια Κριθαριώτη [στη φωτογραφία κάτω, οι τέσσερις γυναίκες σε αναμνηστική φωτογραφία από εκείνη την ημέρα]

Η ώρα η καλή!!!