Τέλος εποχής: Οι επόμενοι "Πειρατές της Καραϊβικής" έρχονται χωρίς τον Johnny Depp!

27.10.2018
Τέλος εποχής: Οι επόμενοι "Πειρατές της Καραϊβικής" έρχονται χωρίς τον Johnny Depp!
Ο ηθοποιός για πρώτη φορά εκτός sequel της υπερπαραγωγής της Disney

Μπορεί να ετοιμάζεται η μεγάλη επιστροφή των «Πειρατών της Καραϊβικής» με μια νέα ταινία, αλλά ο Johnny Depp θα μείνει για πρώτη φορά εκτός παραγωγής.

Δες και αυτό: Είναι επίσημο: Η Lady Gaga ανακοίνωσε ότι είναι αρραβωνιασμένη!

Τα τελευταία 15 χρόνια, ο ηθοποιός ήταν βασικός πρωταγωνιστής στις πέντε ταινίες, υποδυόμενος τον θρυλικό Jack Sparrow.

Ο σεναριογράφος των ταινιών, Stuart Beattie, ήταν ο πρώτος που επιβεβαίωσε δημοσίως πως τα Disney Studios θα αφήσουν εκτός τον Depp. Ο 55χρονος ηθοποιός, αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και στο «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ» είχε την χαμηλότερη ανταπόκριση, καθώς η ταινία τα πήγε χειρότερα από όλες τις υπόλοιπες.

Δες και αυτό: Daniel Craig: Σε άσχημη κατάσταση ο "James Bond" 6 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης του

Ο Beattie δήλωσε πως ανεξάρτητα με το τι θα κάνει μελλοντικά στην καριέρα του ο Depp, αυτή πάντα θα ορίζεται από τον ρόλο του ως Jack Sparrow. "Νομίζω πως ο χαρακτήρας είναι η κληρονομιά του. Είναι ο μοναδικός χαρακτήρας που υποδύθηκε πέντε φορές, αυτό που ντύνεται για να επισκεφθεί παιδιά σε νοσοκομεία, αυτό για το οποίο θα τον θυμούνται. Πριν προκύψει ο Jack, θεωρούσαν τον Depp ως αυτόν τον κάπως περίεργο, ανεξάρτητο ηθοποιό που έκανε μικρές ταινίες για τον Tim Burton, αλλά για κανένα λόγο δεν ήταν σταρ και πως ήταν τρελοί όσοι τον προσλάμβαναν τότε. Το ίδιο πίστευαν και για εμάς. Ήταν αγχωτικό να βλέπεις καθημερινά αυτά τα ξεσπάσματα αλλά τελικά όλο αυτό μετατράπηκε σε κάτι μαγικό κι έκανε κλικ στο κοινό", είπε ο Beattie.

Δες και αυτό: Συγκλονιστικό: Ο Eminem ραπάρει στην ταράτσα του Empire State Building και κόβει την ανάσα [video]