Το μεγάλο "αντίο" στο μεγάλο κανάλι: "Έπεσε" το μαύρο στο Mega

28.10.2018
Το μεγάλο "αντίο" στο μεγάλο κανάλι: "Έπεσε" το μαύρο στο Mega
Το κανάλι ολοκλήρωσε τον κύκλο του μετά από 29 χρόνια λειτουργίας

Τα ξημερώματα της Κυριακής, το "μαύρο" αντικατέστησε οριστικά τη θέση του ΜΕGA στις τηλεοράσεις. "Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018", είχε ανακοινώσει την Παρασκευή η Digea, και λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, έπεσαν οι τίτλοι τέλους μετά από 29 χρόνια, ενώ προβάλλονταν το θρυλικό σίριαλ "Απαράδεκτοι".

Δες και αυτό: Έκτακτο: Στο χειρουργείο ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μετά από σοβαρό τροχαίο

Ακόμα και πριν "πέσει" το μαύρο στο μεγάλο κανάλι, τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά υψηλά, αφού μεταξύ 01:30 π.μ. κα 01:59 π.μ. το κανάλι σημείωσε στο γενικό σύνολο ποσοστό 17,5% και στο δυναμικό κοινό σημείωσε 22,5%.

Δες και αυτό: «Οι μάγισσες της Σμύρνης»: Το τσιφτετέλι της Σμαράγδας Καρύδη που μας μάγεψε στην πρεμιέρα! [Video]

Το MEGA έκανε πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου 1989 στις 15:00 και ήταν το πρώτο ιδιωτικό κανάλι που έλαβε άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα και το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της Ελλάδας που εξέπεμψε τηλεοπτικό πρόγραμμα. Τα Δύο Ξένοι, Δέκα λεπτά κήρυγμα, Είσαι το ταίρι μου, Εραστής δυτικών προαστίων, Ευτυχισμένοι μαζί, Η Νταντά, Η Πολυκατοικία, Κάτι τρέχει με τους δίπλα, Μαύρα μεσάνυχτα, Ντόλτσε βίτα, Οι Απαράδεκτοι, Οι τρεις χάριτες, 50-50, Σαββατογεννημένες, Σ' αγαπώ μ' αγαπάς, Το ρετιρέ, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή και Το νησί, είναι μόνο μερικές από τις σειρές που έγραψαν ιστορία στο κανάλι και αγαπήθηκαν από τους τηλεθεατές.

Αυτό το είδες; Αποστόλης Τότσικας: "Δεν ξέρω πώς θα ήμουν αν δεν είχα την υποκριτική"

Δες το αποχαιρετιστήριο βίντεο του MEGA, από τους εργαζομένους του: