Βικτώρια Καρύδα: Σε άσχημη κατάσταση η παίκτρια του My Style Rocks μετά τη δολοφονία του συζύγου της

01.11.2018
Βικτώρια Καρύδα: Σε άσχημη κατάσταση η παίκτρια του My Style Rocks μετά τη δολοφονία του συζύγου της
Η είδηση κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Η Βικτώρια Καρύδα είναι μία από τις παίκτριες που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μόδα του ΣΚΑΪ. Με πατέρα Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, η ξανθιά καλλονή είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία του Αnt1 σε ηλικία μόλις 18 ετών, κέρδισε τον τίτλο Μις Τουρισμός και, στη συνέχεια, δυο παγκόσμιους τίτλους την ίδια χρονιά, Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και ο άλλος Miss Top Model International 2003, ενώ αργότερα υπήρξε και Playmate.

Φέτος, τη γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, όπου συχνά πυκνά αναφερόταν στον "άντρα της ζωής της", τον σύζυγό της, Γιάννη Μακρή, με τον οποίο παντρεύτηκαν πριν από 3 χρόνια στη Μύκονο και είχαν μαζί δυο παιδιά. Πολλές φορές, μάλιστα την ακούσαμε να λέει ότι ο άντρας της επηρεάζει σημαντικά το στυλ της, καθώς η ίδια δεν επιθυμεί να φορά πράγματα που δεν του αρέσουν.

Χθες το βράδυ, ο 46χρονος ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στη Βούλα, από τις σφαίρες αγνώστων σε μια επίθεση που θύμιζε κινηματογραφικές εκτελέσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, την ώρα που ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε εν ψυχρώ η η σύζυγός του περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις πληροφορήθηκε από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του συζύγου της τι είχε συμβεί, κατέρρευσε.

Την υπόθεση, που λέγεται ότι αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαρισμών, ερευνά η αστυνομία.

Διάβασε επίσης: Δε φαντάζεσαι σε ποια σειρά συμπρωταγωνιστούν σήμερα ο "Ben" από τα "Φιλαράκια" και ο "Dylan" από το "Beverly Hills"

Στο βίντεο στη συνέχεια θυμόμαστε το επεισόδιο στο οποίο είχε ζητηθεία από τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks να ντυθούν νύφες και η Βικτώρια επέλεξε να φορέσει ξανά το νυφικό της το πραγματικό. Και μάλιστα με μεγάλη χαρά, παρότι τελικά τα σχόλια που συγκέντωσε δεν ήταν όλα θετικά.