Έγκυος η Τζένη Θεωνά: Η πρώτη φωτογραφία με -μεγάλη- κοιλίτσα

02.11.2018
Έγκυος η Τζένη Θεωνά: Η πρώτη φωτογραφία με -μεγάλη- κοιλίτσα
Μπαίνει στον πέμπτο μήνα!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης καθώς πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Την αποκάλυψη κάνει σήμερα η ίδια η μέλλουσα μανούλα, μιλώντας στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι!

Στη φωτογραφία, μάλιστα, που κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού, μας κάνει εντύπωση το πόσο έχει μεγαλώσει ήδη η κοιλιά της.

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αποδεικνύουν περίτρανα πως αν θέλεις κάτι να κρύψεις... μπορείς! Ακόμη και στον "θαυμαστό" κόσμο της σόουμπιζ!

Διάβασε επίσης: Η Τζένη Θεωνά παρουσιάζει τον πατέρα της - Είναι "φτυστοί"!

Φυσικά, οι συνεργάτες της στην τηλεοπτική σειρά "Για Πάντα Παιδιά" γνώριζαν τα νέα της, όμως σεβάστηκαν απόλυτα την επιθυμία της να μη γίνει κάτι γνωστό πριν εκείνη το αποφασίσει και τα κράτησαν ως "επτασφράγιστο" μυστικό!

Το αγαπημένο και πολύ χαμηλών τόνων ζευγάρι περιμένει αγοράκι και η μέλλουσα μανούλα εξηγεί γιατί επέλεξε να μοιραστεί τώρα τα νέα της.

Είναι απίστευτο ότι το έγραφαν όταν δεν ήμουν έγκυος και, τώρα που έμεινα, δεν το έγραψε κανείς. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα λίγο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό μου, που έφτασα πρώτα σε ένα σχετικά ασφαλές σημείο της εγκυμοσύνης, και πλέον το μοιράζομαι μέσα απ’ την καρδιά μου και με πολλή χαρά!

Εμείς να ευχηθούμε "Με το καλό"!