Sex And The City: Ο θάνατος του Mr Big και η σκηνή που μίσησε από την πρώτη στιγμή [video]

22.11.2018
Sex And The City: Ο θάνατος του Mr Big και η σκηνή που μίσησε από την πρώτη στιγμή [video]
Άνω κάτω οι θαυμαστές της θρυλικής σειράς!

Η δημοφιλής σειρά του HBO μπορεί να έχει, στην ουσία, ρίξει αυλαία εδώ και 14 χρόνια (!) -με τις δυο ταινίες του 2008 και του 2010 να κρατούν ζωντανό τον... θρύλο- όμως το ενδιαφέρον του κοινού για το παρασκήνιο εκείνης της εποχής και για τη ζωή των πρωταγωνιστών της, παραμένει έντονο μέχρι σήμερα.

Πρόσφατα ασχοληθήκαμε με τη Charlotte York -κατά κόσμον Kristin Davis- η οποία παραδέχτηκε ότι είναι αλκοολική και η συμμετοχή της στη σειρά της έσωσε τη ζωή, και τώρα έρχεται στο προσκήνιο ο Mr. Big -ΑΚΑ Chris North- ο μακροβιότερος ρόλος άντρα σε ένα σίριαλ όπου έχουν παρελάσει εκαντοντάδες αρσενικά, με αποκαλύψεις που -μέχρι και- σοκάρουν!

Η συζήτηση σχετικά με τον λόγο για τον οποίο ναυάγησε η τρίτη ταινία του franchise καλά κρατεί και κατά καιρούς επανέρχεται στο προσκήνιο.

Μιλώντας στο Origins podcast του, ο παραγωγός και σεναριογράφος της σειράς, James Miller, επιβεβαίωσε κατά κάποιον τρόπο ότι είναι η Kim Cattrall που είπε το μεγάλο "Όχι" στην ουσία, καθώς "το σενάριο που υπήρχε δεν είχε πολλά να προσφέρει στη Samantha της". Και εξηγεί γιατί, προκαλώντας τις πρώτες αντιδράσεις.

"Το σενάριο ήθελε τον Mr. Big να πεθαίνει από καρδιακή προσβολή πολύ νωρίς στην ταινία, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο να εστιάζει κυρίως στην Carrie και πώς αυτή βιώνει την απώλεια στη ζωή της. Οι σχέσεις των υπόλοιπων γυναικών έρχονται σε δεύτερη μοίρα και αυτό δεν ικανοποιούσε την Kim".

E, δεν είναι και παράλογο, εδώ που τα λέμε. Εξάλλου οι σχέσεις της Cattrall με τη Sarah Jessica Parker δεν είναι και οι καλύτερες. Ουδέποτε υπήρξαν, μάλιστα, αν αληθεύουν σενάρια που ήθελαν την Kim ενοχλημένη από το γεγονός του ότι η αμοιβή της Parker ήταν υψηλότερη από τη δική της από την αρχή!

Διάβασε επίσης: Sarah Jessica Parker: Απαντάει στην επίθεση της Kim Cattrall στο Instagram

Έστω..

Σε συνέχεια αυτών των νέων, όμως, έρχονται οι δηλώσεις του Chris North που "ταράζουν" τα νερά. Ο Mr Big -himself- αποκάλυψε πρόσφατα ότι "μισεί" μερικές σκηνές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει. Χειρότερη από όλες μάλιστα θεωρεί αυτή κατά την οποία κάνει πρόταση γάμου στην Carrie μέσα στην ντουλάπα της!

Θυμήσου τη σκηνή και διάβασε πιο κάτω τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε.

"Πραγματικά μισώ τα μελοδραματικά, μάλλον επειδή είμαι κάπως κυνικός. Όλη αυτή τη σκηνή τη μίσησα. Ένιωσα σα να με ξεγέλασε και στο τέλος της είπα 'Ε, λοιπόν, έλα να σου δώσω ένα μεγαλύτερο διαμάντι'. Τη μίσησα τη σκηνή. Σιχαίνομαι αυτά τα μελό και νομίζω ότι είναι απλά υπερβολικά συναισθηματική και ρομαντική χωρίς ίχνος ρεαλισμού".

Λες;