Ζένια Μπονάτσου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: "Δεν του μιλάω"

27.11.2018
Ζένια Μπονάτσου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: "Δεν του μιλάω"
Αποκαλυπτικότατη ήταν η κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου και του Βλάσση Μπονάτσου στα όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων, και για τον παππού της.

Η Ζένια Μπονάτσου μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο έκαναν "ποδαρικό" στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη χθεσινή πρεμιέρα της βραδινής εκπομπής του 'Τhe 2night show".

Η νεαρή κοπέλα που, αξίζει να σημειώσουμε φέτος κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο σανίδι, στη θεατρική παράσταση "Χτυποκάρδια στα θρανία", μίλησε για πολλά και δεν έκρυψε τίποτα. Επανέλαβε μάλιστα τη στεναχώρια της για τα όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με τον πατέρα της, ενώ αποκάλυψε και την αλήθεια για το αυτοάνοσο που της κληροδότησε:

Με είχε πειράξει που ανέφεραν για τον πατέρα μου διάφορα. Για τις ουσίες, ότι παράτησε την οικογένεια του από επιλογή και ότι άφησε ένα παιδί και μια γυναίκα έτσι. Ενώ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ένιωσα την ανάγκη να βγω και να απαντήσω πολλές φορές. Γιατί ο λόγος ήταν καθαρά ένα κληρονομικό Αγγειοοίδημα. Είναι αυτοάνοσο νόσημα σπάνιο. Το έχω και εγώ. Το έχω κληρονομήσει. Έγινε μπροστά μου όταν πέθανε. Δεν έχει σχέση καμία άλλη ουσία

Κάποια στιγμή, ο Γρηγόρης τη ρώτησε για τη σχέση της με τον παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, για την οποία η ίδια παλιότερα είχε πει ότι δεν ήταν πολύ καλή. Συγκκεριμένα εξαιτίας της σχέσης που είχε ο γνωστός ποινικολόγος με τη Νατάσα Καλογρίδη, η Ζένια είχε παραδεχτεί ότι "κρατούσε τις αποστάσεις της".

Τώρα ήταν πιο... εκδηλωτική.

Διάβασε επίσης: Πωλείται το σπίτι της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη [εικόνες]

"Δεν του μιλάω καθόλου", είπε ξεκάθαρα στον Γρηγρόρη για να εξηγήσει λίγο παραπάνω: "Με το που 'έφυγε' η γιαγιά μου, όλα τούμπα, σαν να ήταν τόσα χρόνια ένα ψέμα αυτό που ζούσαμε". Τόνισε βέβαια ότι εκείνος επιχείρησε να την προσεγγίσει αλλά εκείνη δεν ανταποκρίθηκε.

Δες και αυτό: Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η επίσημη απάντηση περί χωρισμού

Να θυμίσουμε ότι η Ζωή Λάσκαρη πέθανε στις 18 Αυγούστου του 2017 και να παραθέσουμε το εν λόγω απόσπασμα από την εκπομπή.