Priyanka Chopra - Nick Jonas: Τα πάντα για το γάμο τους

01.12.2018
Priyanka Chopra - Nick Jonas: Τα πάντα για το γάμο τους
Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια λαμπερή δεξίωση στην Ινδία

Δες και αυτό: Παντρεύεται ο Leonardo DiCaprio; Ποια είναι αυτή που τον.. "κατάφερε";

Το λαμπερό ζευγάρι, το οποίο αρραβωνιάστηκε στα τέλη του Ιουλίου στο Λονδίνο στα 36α γενέθλια της νύφης, θα πραγματοποιήσει μια πολυήμερη γιορτή.

Ο γάμος θα κρατήσει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, με τα πάρτυ και τις δεξιώσεις να έχουν ξεκινήσει από τις 30 Νοεμβρίου. Εκτός από τις ινδουιστικές, το ζευγάρι θα κάνει και χριστιανικές τελετές.

Αυτό το είδες; Acun Ilicali: Τρίτο -γοητευτικότατο- πρόσωπο πίσω από το διαζύγιο-εξπρές του Τούρκου παραγωγού του Survivor

Η ηθοποιός επέλεξε να κάνει το γάμο της στο παλάτι Taj Umaid Bhawan στο Jodhpur, το οποίο απλώνεται σε 26 στρέμματα γης, συμπεριλαμβανομένων 15 στρεμμάτων ιδιωτικών κήπων. Αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι θα έχει πολλές επιλογές για την περιοχή των πολλών τελετών τους, καθώς και χώρο για τους φιλοξενούμενους, αφού το ξενοδοχείο έχει 347 δωμάτια.

Δες και αυτό: Μυστικός γάμος στο Παρίσι για Katie Holmes και Jamie Foxx

Τα φορέματα της νύφης (ναι, πληθυντικός), είναι τόσο από Ινδούς αλλά και δυτικούς σχεδιαστές. Μεταξύ άλλων, η Priyanka φόρεσε και ένα φόρεμα Ralph Lauren, του οποίου τις δημιουργίες φόρεσε η ηθοποιός αλλά και ο τραγουδιστής στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στο Met Gala του 2017. Το ζευγάρι ξεκίνησε τις εκδηλώσεις πριν από το γάμο με μια τελετή προσευχής Puja, στις 28 Νοεμβρίου στο σπίτι της νύφης και φωτογραφήθηκε ενώ φορούσαν παραδοσιακά ινδικά ρούχα παστέλ χρώματος για τη συγκέντρωση.

Μερικοί από τους επώνυμους καλεσμένους, εκτός από τους αδερφούς του Nick, Joe και Kevin, και την αρραβωνιαστικιά του Joe, Sophie Turner από το Game of Thrones, είναι οι Lupita Nyong'o και Kelly Ripa, Elizabeth Chambers και ο σύζυγός της, Armie Hammer.