Χριστούγεννα 2018: Οι 3 πιο συγκινητικές διαφημίσεις που θα δεις φέτος [video]

03.12.2018
Χριστούγεννα 2018: Οι 3 πιο συγκινητικές διαφημίσεις που θα δεις φέτος [video]
Και όλες έχουν το ίδιο, πολύ σημαντικό μήνυμα. Λαμβάνει κανείς; Αυτό είναι το ζητούμενο!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις ημέρες των γιορτών έχει ξεκινήσει και όλοι -αργά ή γρήγορα- κινούμαστε στους ρυθμούς τους. Με τις χαρές και τις συγκινήσεις τους.

Τα Χριστούγεννα είναί μια κατά βάση οικογενειακή γορτή και ως τέτοια προκαλεί όλων των ειδών τα συναισθήματα, στα οποία βασίζονται και οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη διαφήμιση για να προωθήσουν τα προϊόντα τους ή, απλά, να περάσουν ένα γενικότερο μήνυμα με την αφορμή.

Διάβασε επίσης: Χριστούγεννα 2018: Φέτος φτιάξε καινούργιες παραδόσεις για εσένα και τους αγαπημένους σου

Οι ανθρώπινες σχέσεις στο προσκήνιο, ιδιαίτερα αυτή την εποχή και το μήνυμα είναι ένα: Η ζωή είναι δώρο. Το υπέρτατο δώρο. Η παρουσία, η φυσική παρουσία δεν συγκρίνεται με όλα τα χρήματα του κόσμου.

Ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη τέτοιου είδους διαφήμιση που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το BBC ελπίζουμε να τονίοσυμε κι εμείς με τη σειρά μας το ίδιο μήνυμα.

Ο καιρός τρέχει σα νεράκι. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται είναι η απόλυτη αλήθεια. Τρέχουμε κι εμείς σαν τρελοί όλη την ημέρα. Να τα προλάβουμε όλα. Και τελικά τίποτα δεν προλαβαίνουμε!!!!

Κι όμως... Ας δούμε αυτές τις γιορτές σαν ευκαιρία να δώσουμε στον εαυτό μας και στους ανθρώπους μας λίγο χρόνο! Τώρα που μπορούμε. Δεν είναι αυτονόητο ότι θα μπορύμε πάντα!

Η μαμά του πρώτου κλιπ φαίνεται ότι το κατάλαβε έγκαιρα.

Ο γιος αυτής της διαφήμισης, η παραγωγή της οποίας δεν κόστισε τίποτα και έχει γίνει ήδη viral, μετρά τις μέρες για να περάσει τα Χριστούγεννα με τη μητέρα του, αλλά όχι όπως νομίζεις!

Διάβασε επίσης: Χριστούγεννα 2018: Τι να στολίσεις φέτος -εκτός από δέντρο [photos]

Ετοιμάσου για νέο δάκρυ! Σκέψου όμως, ταυτόχρονα!!!

Και ο παππούς της τρίτης διαφήμισης ετοιμάζεται όλο τον χρόνο για να γνωρίσει την εγγόνα του, που μεγαλώνει σε άλλη χώρα. Αυτά που κάνει, όπως τα κάνει, μόνο χαμόγελο μπορούν να αφήσουν κάτω από τα δάκρυα!

Καλές γιορτές με αγάπη λοιπόν. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να αξίζει σε αυτή τη ζωή, πραγματικά! Και αυτό δεν είναι απλά... κουβέντες!

Ζωή Κίττα