Priyanka Chopra - Nick Jonas: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο είναι απίθανες

04.12.2018
Priyanka Chopra - Nick Jonas: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο είναι απίθανες
Ύστερα από μόλις 7 μήνες δεσμού, το διάσημο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε δυο εντυπωσιακές τελετές, μία χριστιανική και μία ινδουιστική.

Οι γάμοι της Priyanka Chopra και του Nick Jonas τελέστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, παρουσία πολλών συγγενών και φίλων.

Από την πρώτη στιγμή το ζευγάρι μοιράστηκε τις χαρές του με τους διαδικτυακούς τους φίλους, αναρτώντας φωτογραφραφίες από τις πολύχρωμες εορταστικές εκδηλώσεις που προηγήθηκαν του γάμου:

Διάβασε επίσης: Priyanka Chopra - Nick Jonas: Η απίστευτη λεπτομέρεια της σχέσης τους

Σήμερα, το περιοδικό HELLO! δημοσιεύει κατ' αποκλειστικότητα τις δύο πρώτες εικόνες από τις δύο διαφορετικές τελετές, τις οποίες και μοιραζόμαστε εδώ μαζί σας κι εμείς.

Στη χριστιανική τελετή, η 36χρονη καλλονή φόρεσε μια μοναδική δημιουργία του Ralph Lauren και εντυπωσίασε. Ο αμερικανός σχεδιαστής κρατά έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία του ζεύγους καθώς στο περσινό Met Gala όπου συναντήθηκαν, το ότι φορούσαν και οι δυο δημιουργίες του στάθηκε η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Στο πλευρό της, ο 26χρονος μουσικός αγαπημένος της, κομψότατος επίσης με το μπλε σκούρο κοστούμι του δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του.

Διάβασε επίσης: Priyanka Chopra: Τα μυστικά ομορφιάς της makeup artist της

Και, τέλος, η εμφάνιση της ινδουιστικής τελετής που πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή με τη νύφη να φορά ένα κατακόκκινο παραδοσιακό lehenga με την υπογραφή του διάσημου ινδού σχεδιαστή Sabyasachi Mukherjee -με όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα εξαρτήματα και κοσμήματα- και τον γαμπρό με το επίσης παραδοσιακό γαμπριάτικο look και τις χρυσές του μπότες.

Βίον ανθόσπαρτον!!