Η Jennifer Aniston μιλά πρώτη φορά για τη σχέση με τη μητέρα της -και συγκλονίζει!

04.12.2018
Η Jennifer Aniston μιλά πρώτη φορά για τη σχέση με τη μητέρα της -και συγκλονίζει!
Ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί, πώς αισθάνεται γι' αυτό και δεν διστάζει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Η σχέση της Jennifer Aniston με τη μητέρα της, Nancy Dow, είχε περάσει από 40 κύμματα. Τα έντονα προβλήματα μεταξύ τους ξεκίνησαν όταν ύστερα από μια συνέντευξη που έδωσε η Nancy για την κόρη της το 1996 και η Jen είχε δηλώσει ότι δεν θα της συγχωρούσε ποτέ τα όσα είχε πει για εκείνη.

Η έκδοση του βιβλίου της με τίτλο "Από μητέρα και κόρη σε φίλες: Απομνημονεύματα" (Mother And Daughter To Friends: A Memoir), έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα τη στιγμή που η Jennifer έδειχνε κάπως να μαλακώνει.

Διάβασε επίσης: Jennifer Aniston: Θυμάσαι πώς ήταν πριν από την πλαστική στη μύτη; [photos]

Η Nancy Dow πέθανε το 2016 σε ηλικία 80 ετών και σήμερα, σε μια συνέντευξη που δίνει η 49χρονη, πια, διάσημη κόρη της, μαθαίνουμε ότι τα πράγματα υπήρξαν ανέκαθεν άσχημα μεταξύ τους. Η Jen μάλιστα δεν διστάζει να εξηγήσει και το γιατί.

Στο μεταξύ, ιδού μερικές φωτογραφίες μητέρας και κόρης όπως τα βρήκαμε στο Instagram.

Η αφορμή για την ελληνικής καταγωγής σταρ να αγγίξει ακόμη μια φορά ένα θέμα που, προφανώς της έχει στοιχίσει πολύ στο παρελθόν δόθηκε από την τελευταία ταινία, παραγωγής Netflix, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ταινία έχει τίτλο "Dumplin" και πραγματεύεται -μεταξύ άλλων- την προβληματική σχέση ανάμεσα σε μια κοκκέτα και άκρως επιφανειακή μαμά με μια... γεματούλα, αλλά πολύ πιο ολοκληρωμένη ως προσωπικότητα έφηβη κόρη που ψάχνει να βρει τη θέση της σε αυτή τη ζωή.

Διάβασε επίσης: Angelina Jolie - Brad Pitt: Συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών

Μιλώντας στην εφημερίδα The Sunday Telegraph, η Aniston επιχείρησε να απαντήσει στην ερώτηση που της έγινε, αν η σχέση αυτή θυμίζει καθόλου τη δική της με τη μητέρα της.

"Από πού να αρχίσω;" σχολίασε η Jen, η οποία, παρεμπιπτόντως έχει μια όμορφη σχέσημε τον πατέρα της, John Aniston [φωτό κάτω] και συνέχισε ως εξής:

Ένας από τους λόγους για τους οποίους λάτρεψα τη σχέση μητέρας κόρης σε αυτή την ταινία ήταν ακριβώς επειδή ήταν κατά κάποιον τρόπο πολύ κοντά σε αυτό που ήταν η μητέρα μου και η σχέση μας. Εκείνη ήταν μοντέλο και την ενδιέφερε πολύ η εμφάνισή της και η δική μου εμφάνίση.
Εγώ τελικά δεν προέκυψα το παιδί μοντέλο που εκείνη ήλπιζε και εγώ ήμουν εντάξει με αυτό.. Ήμουν όμως ένα μικρό κορίτσι που ήθελε απλά να τη βλέπει και να την αγαπά η μαμά της που όμως ήταν υπερβολικά απασχολημένη με πράγματα που δεν είχαν καμμία σημασία, τελικά!

Ιδιαίτερα συγκινητική αλλά προσγειωμένη πια η Jen υπογράμμισε επίσης ότι "αυτή η ταινία είναι πολύ ιδιαίτερη ακριβώς γιατί καταρρίπτει όλες τις προκαταλήψεις σχετικά με την ομορφιά που βαραίνουν στον δρόμο του καθενός μέχρι να γίνει κάποιος και χωρίς να αισθάνεται ότι χρειάζεται να ανταποκρινόμαστε πάντα στα πιο μη ρεαλιστικά ιδανικά που η κοινωνία μας γεμίζει διαρκώς".

Ιδού και το τρέιλερ για μια πρώτη γεύση...