H Kourtney Kardashian κατέψυξε ωάρια και αυτό την έκανε... «τρελή»

05.12.2018
H Kourtney Kardashian κατέψυξε ωάρια και αυτό την έκανε... «τρελή»
Tι τραβάνε και αυτές οι celebrities!

H Kourtney Kardashian αποκάλυψε στo «Keeping Up with the Kardashians» ότι καταψύχει τα ωάρια της «για ασφάλεια» ενώ έδειξε σε φίλους της τα σημάδια από τις ενέσεις.

«Ελπίζω ότι αξίζει τον κόπο να περάσουμε από όλα αυτά. Δεν θέλω να βάλω ξανά το σώμα μου σε κάτι τέτοιο. Τα συναισθήματα όλων αυτών είναι απλά πολλά» είπε, μεταξύ άλλων.

Διάβασε επίσης: Kourtney Kardashian: 4 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι έχει το καλύτερο σώμα από τις αδελφές της

Η Kardashian, η οποία έχει τρία παιδιά (Penelope, Mason και Reign) με τον πρώην της, Scott Disick, [φωτό κάτω] πρόσθεσε ότι οι ενέσεις και οι επιπλέον ορμόνες την έκαναν να αισθάνεται «τρελή». «Έχω τόσα πολλά συναισθηματικά up-and-down. Είναι τρελό. Νιώθω ότι θέλω να βγω από το δέρμα μου. Είμαι τόσο τρελή. Δεν το αντέχω», είπε.

Μια μελέτη στο περιοδικό Fertility and Sterility διαπίστωσε ότι η διαδικασία της κατάψυξης των ωαρίων «ήταν συναισθηματικά πιο πολύπλοκη από ό, τι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν υποθέσει αρχικά». Αυτές οι συναισθηματικές αλλαγές προκαλούνται από τις ορμονικές αλλαγές, τις αμφιβολίες, το οικονομικό άγχος και τη θλίψη που πολλές γυναίκες ανέφεραν ως συναίσθημα μετά τη διαδικασία.

Διάβασε επίσης: Brigitte Nielsen: Έχεις δει την 5 μηνών κόρη και τον 25χρονο γιο/μοντέλο της 55χρονης σταρ; [photos]

Πάντως είναι λογικό οι γυναίκες να λένε ότι αισθάνονται ανήσυχες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατάψυξης των ωαρίων. Έπειτα, δεν δίνονται εγγυήσεις ότι η δαπανηρή αυτή διαδικασία θα αποδώσει αργότερα. Στην πραγματικότητα, οι γιατροί δεν έχουν ακόμη αρκετά στοιχεία σχετικά με τα ποσοστά επιτυχίας κατάψυξης των ωαρίων για να δώσουν διαβεβαιώσεις τους πελάτες τους, δεδομένου ότι η διαδικασία είναι ακόμα σχετικά νέα και πολλές γυναίκες που έχουν καταψύξει τα ωάρια τους δεν τα έχουν αποψύξει ακόμα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ των New York Times.