Μαρία Κορινθίου: Το πρώτο μήνυμα μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε

07.12.2018
Μαρία Κορινθίου: Το πρώτο μήνυμα μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε
Θέλησε να επικοινωνήσει με όσους ανησύχησαν για εκείνη.

Μεγάλη η ταραχή που βίωσε η Μαρία Κορινθίου καθώς τα μεσάνυχτα της περασμένης Τέτάρτης δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στην πυλωτή του σπιτιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγνωστος της επιτέθηκε ημίγυμνος και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι. Εκείνη άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια και ο άγνωστος τράπηκε σε φυτή. Η ηθοποιός, σε κατάσταση σοκ έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού για να καταγγείλει το περιστατικό και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου, όμως οι πρώτες προσπάθειες εντοπισμού του αγνώστου απέβησαν άκαρπες.

Διάβασε επίσης: Κορινθίου και Παπουτσάκη σε ρόλο Αλίκης: Ποια μεταμορφώθηκε καλύτερα;

Αργά το βράδυ χθες, και, προφανώς έχοντας λάβει αμέτρητα μηνύματα συμπαράσταστης και ανησυχίας, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να επικοινωνήσει με όλους, αφενός για να τους ευχαριστήσει, αφετέρου για να τους καθυσηχάσει.

Και το έκανε μέσω Insta Stories ώς εξής:

Περιμένουμε, όπως καταλάβαμε, λοιπόν, κάποιο πιο αναλυτικό μήνυμα τις επόμενες μέρες. Να θυμήσουμε, με την ευκαιρία, ότι η Μαρία Κορινθίου είναι αυτό τον καιρό ξανθιά για τις ανάγκες του ρόλου της στη θεατρική μεταφορά της δημοφιλούς ταινίας "Η Νεράιδα και το Παλικάρι".