Συγκλονιστικά νέα για Michael Schumacher: Ύστερα από 5 χρόνια δεν είναι πια κατάκοιτος

17.12.2018
Συγκλονιστικά νέα για Michael Schumacher: Ύστερα από 5 χρόνια δεν είναι πια κατάκοιτος
Ο άσσος της Formula 1, λέγεται ότι αναρρώνει δείχνοντας σαφή σημάδια βελτίωσης ύστερα από το τραγικό ατύχημα που είχε το 2013.

Ενα ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στο Meribel μαζί με τον γιο του, Mick, στις 29 Δεκεμβρίου 2013, άφησε τον Michael Schumacher με σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, παρότι φορούσε κράνος κατά την πτώση του.

Από εκείνη τη στιγμή, ο 49χρονος, σήμερα, θρύλος της Formula 1 βρισκόταν σε κώμα ενώ η από το 1995 σύζυγός του, Corinna [φατό κάτω] είχε ξορκίσει συγγενείς και φίλους στην απόλυτη μυστικότητα.

"Όποιος θα μιλούσε δημόσια για το θέμα δεν θα ήταν πια φίλος". Ξεκάθαρα πράγματα.

Τα τελευταία χρόνια, ο Shumi -όπως τον έλεγαν οι φίλοι του- αναρρώνει στην £50 εκατομμυρίων έπαυλή του στην Ελβετία και ενώ οι πληροφορίες για την κατάστασή του έρχονται με το.. σταγονόμετρο ακούγεται ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα με το κόστος των φυσιοθεραπειών να ξεπερνούν τις £50.000 την εβδομάδα.

Διάβασε επίσης: Κλαίμε: Τα παρατσούκλια που έχουν για τον Harry και τη Meghan στο παλάτι έρχονται από τα "Φιλαράκια" και είναι πολύ αστεία

Σήμερα, δημοσίευμα του Sportsmail μεταφέρει τα πιο ευχάριστα νέα για τους απανταχού θαυμαστές του ζωντανού θρύλου, ο οποίος λέγεται ότι πια δεν είναι κλινήρης και ότι έκανε τα πρώτα δειλά βήματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, λοιπόν, ο πατέρας του Μichael, Rolf, επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο γιος του βρίσκεται όντως στην Ελβετία και όχι σε μια βίλα που είχε αγοράσει η Corinna στη Μαγιόρκα για να τον μεταφέρει εκεί, όπως είχε ακουστεί στις αρχές του χρόνου.

Η είδηση σχετικά με τις εξελίξεις στην υγεία του Schumacher δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, εικάζεται όμως ότι είναι θέμα χρόνου! Μακάρι!