Ξανά ερωτευμένη η Monica Bellucci: Αυτός είναι ο 36χρονος κούκλος σύντροφός της [photos]

20.12.2018
Ξανά ερωτευμένη η Monica Bellucci: Αυτός είναι ο 36χρονος κούκλος σύντροφός της [photos]
18 χρόνια η μεταξύ τους διαφορά. "Πταίσμα" μπροστά στα 30 που έχουν μεταξύ τους ο πρώην συζυγό της, Vincent Cassell, με τη νυν σύζυγό του.

Monica Bellulcci! Η "απόλυτη" γυναίκα -στην μελαχρινή εκδοχή της- είναι ξανά ερωτευμένη. Στα 54 της χρόνια, ο άντρας που λέγεται ότι κέρδισε την καρδιά της ακούει στο όνομα Nicolas Lefebvre, είναι καλλιτέχνης και 36 ετών -όχι ότι οι ηλικίες παίζουν κάποιον ρόλο στις σχέσεις!

Αρκεί να θυμηθούμε ότι ο πρώην σύζυγος της Bellucci, Vincent Cassel μόλις πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκε την 21ός ετών αγαπημένη του, την οποία, μάλιστα, φήμες φέρουν ότι ηράσθη όσο εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη. Για την ιστορία, ο γοητευτικός κακός του γαλλικού -και όχι μόνο- κινηματογράφου, είναι σήμερα 52 ετών και έχει δυο κόρες μαζί με τη Monica, την 14χρονη Deva και την 8 ετών Léonie.

Διάβασε επίσης: Monica Bellucci: Η απόλυτη γυναίκα έγινε 54 ετών κι εμείς τη θυμόμαστε... ξανθιά [photos]

Επιστρέφουμε λοιπόν στον 36χρονο καλλιτέχνη με τη σχεδόν βιβλική μορφή που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο πλευρό μιας από τις ομορφότερες γυναίκες που πέρασαν ποτέ στη γη -κατά γενική ομολογία!

Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση όμως ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" σε τρυφερά ενσταντανέ κατά τη διάρκεια βραδινή τους βόλτας στους δρόμους και οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύού.