Eurovision: To απίθανο πανευρωπαϊκό ρεκόρ που κατέχει μέχρι σήμερα η Καίτη Γαρμπή!

18.05.2021
Eurovision: To απίθανο πανευρωπαϊκό ρεκόρ που κατέχει μέχρι σήμερα η Καίτη Γαρμπή!
«Ελλάδα χώρα του φωτός» με αφοπλιστική Καίτη Γαρμπή!

Ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός της Eurovision είναι η μεγαλύτερη γιορτή του τραγουδιού. Γυρνάμε το χρόνο πίσω και φτάνουμε στο 1993 όταν την Ελλάδα κλήθηκε να εκπροσωπήσει η πανέμορφη Καίτη Γαρμπή.

Η τραγουδίστρια μας εκπροσώπησε ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του φωτός» 26 ολόκληρα χρόνια πριν στην Ιρλανδία, κερδίζοντας μάλιστα εκτός από τις εντυπώσεις και την 9η θέση, μία ξεχωριστή πρωτιά. Από τότε μέχρι σήμερα κατέχει ένα πρωτότυπο πανευρωπαϊκό ρεκόρ που όπως φαίνεται δύσκολα θα το χάσει.

Δείτε ακόμη: Eurovision 2021: Εκτόξευση για την Έλενα Τσαγκρινού μετά την τελική πρόβα στην οποία βαθμολόγησαν και οι κριτικές επιτροπές

Η Καίτη Γαρμπή λοιπόν είναι η μοναδική τραγουδίστρια της Eurovision που εμφανίζεται 43 δευτερόλεπτα συνεχόμενα στον φακό χωρίς καμία απολύτως διακοπή. Ο λόγος προφανής, η Καίτη με τα καταγάλανα μάτια και τη μεσογειακή της ομορφιά ήταν από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες εκείνη τη χρονιά, ενώ η εντυπωσιακή γαλάζια τουαλέτα της Σίλιας Κριθαριώτη ήταν κάτι που μέτρησε αρκετά.

Για του λόγου το αληθές δείτε την εμφάνιση της:

Γιώργος Μουλάς