Το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο πάρτι της οικογένειας Kardashian [photos]

27.12.2018
Το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο πάρτι της οικογένειας Kardashian [photos]
Όταν πρόκειται για χριστουγεννιάτικα πάρτι (πάρτι υπερπαραγωγή όπως τα λέμε εμείς), λίγοι μπορούν να φτάσουν την οικογένεια Kardashian-Jenner.

Κάθε χρόνο, την παραμονή των Χριστουγέννων η Kim Kardashian και o Kanye West ανοίγουν το σπίτι τους και αυτό έκαναν και την περασμένη Δευτέρα στο Calabasas, στην Καλιφόρνια όπου υποδέχτηκαν όλο τον... καλό κόσμο.

Merry Christmas 🎄

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Διάβασε επίσης: Τα "τρίδυμα" της οικογένειας Kardashian/Jenner: Ποιο είναι ποιο;

H γιορτή έφερε και πάλι κοντά την αγαπημένη οικογένεια δηλαδή τους Kendall, Kourtney, Kloe, Kris και Kylie αλλά και φίλους τους όπως τους Paris Hilton, Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Kimora Lee Simmons, Chrissy Teigen και John Legend ο οποίος τραγούδησε κομμάτια από το τελευταίο του άλμπουμ. Aυτά είναι θρυλικά Χριστούγεννα!

What a night ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

Οι Kim και Kanye βασικά μεταμόρφωσαν το σπίτι τους σε winter wonderland με τεχνητό χιόνι, ένα εντυπωσιακό ιγκλού, πίστα με έλκηθρα και άπειρα γλυκά. «Το West πάρτι είναι ένα winter wonderland με ένα τεράστιο βουνό», έγραψε η Kim στο Instagram. «Κυριολεκτικά το Kαλαμπάσας μετατράπηκε σε Κολοράντο».

Διάβασε και αυτό: Kim Kardashian: Και επισήμως η πιο «επικίνδυνη» celebrity του κόσμου

So much fun celebrating Christmas Eve with my gorgeous girl @KimKardashian. ✨👸🏻👸🏼🛷❄️✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις

Την ίδια ημέρα, η οικογένεια παρουσίασε την ετήσια χριστουγεννιάτικη της κάρτα στο Instagram. Η γλυκιά φωτογραφία περιλαμβάνει τους Kourtney, Khloé, Kim και Kylie με τα παιδιά τους και την κόρη του αδελφού τους Rob, Dream. Ωστόσο, από την κάρτα έλειπαν οι Kendall, Kanye, Travis Scott, Tristan Thompson, Rob και Kris Jenner. Σύμφωνα με την Kim, ολόκληρη η φωτογράφηση έγινε την «τελευταία στιγμή» λόγω των πολυάσχολων προγραμμάτων και προσπάθησαν να συμπεριλάβουν όσο το δυνατόν περισσότερους συγγενείς. Ευτυχώς, κατάφεραν να την κάνουν τουλάχιστον! Τη βλέπετε στην αρχή του θέματος

✩ Christmas 2018 ✩ oh what a fun night ✩ Mom you get prettier every single day!! ✩ My friends are pretty cute too 😝 ✩

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις