Θα εκπλαγείτε: Έτσι είναι το πρόσωπο του Αγάθωνα δίχως το τεράστιο μουστάκι και τα μακριά μαλλιά! [Φωτογραφίες]

18.01.2019
Θα εκπλαγείτε: Έτσι είναι το πρόσωπο του Αγάθωνα δίχως το τεράστιο μουστάκι και τα μακριά μαλλιά! [Φωτογραφίες]
Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης κατάφερε να δείξει σε ολόκληρη την Ευρώπη το μπαγλαμαδάκι του το 2014 και έχει αναδείξει όσο κανείς όλα αυτά τα χρόνια το ρεμπέτικο τραγούδι.

Ο τραγουδιστής που κέρδισε τις εντυπώσεις στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision κατακτώντας την 6η θέση με τους Koza mostra έχει διαγράψει μία σημαντική πορεία στο τραγούδι.

Ο Αγάθωνας είναι παντρεμένος με την Εριφύλη Χοντολίδου και ζει στην Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος είχε μίλησε σε συνέντευξη του για το γιο του ο οποίος είχε ασχοληθεί με το ρεμπέτικο τραγούδι: «Είναι φυσικός και κάνει το μεταπτυχιακό του στη Σουηδία. Επίσης είναι πολύ καλός μουσικός, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης δεν τον προέτρεψα να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική. Σε όλη μου την καριέρα δούλευα επτά μέρες την εβδομάδα και γεμίζαμε τα μαγαζιά. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.»

Δείτε ακόμη: Χλόη Λιάσκου: Πως είναι σήμερα το ακαταμάχητο θηλυκό του ελληνικού κινηματογράφου;

Ο γνωστός ρεμπέτης δεν αποχωρίζεται το τεράστιο μουστάκι και τα μακριά μαλλιά του. Σπάνιες είναι οι φορές που προχωράει σε αλλαγές και αυτό, διότι όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς δεν αναγνωρίζεται εύκολα.

Δείτε παρακάτω τον Αγάθωνα, χωρίς μουστάκι και μακριά μαλλιά:

Γιώργος Μουλάς