Άνθιμος Ανανιάδης: Η απάντησή του για τα αποτελέσματα του τεστ DNA και τον γιο του

22.01.2019
Άνθιμος Ανανιάδης: Η απάντησή του για τα αποτελέσματα του τεστ DNA και τον γιο του
Όπως είχε ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα, το τεστ πατρότητας του μικρού Τιμόθεου πραγματοποιήθηκε. Και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα. Τώρα ενημερωνόμαστε κι εμείς.

Ένα από τα τελευταία "επεισόδια" στο "σίριαλ" που εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία Νεφέλη Γαζή, μητέρα του μόλις 9 μηνών γιου του, Τιμόθεου, φαίνεται πως γράφηκε σήμερα.

Διάβασε επίσης: Ο Άνθιμος Ανανιάδης σε σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα του

Ενώ όλα στην αρχή έμοιαζαν "παραμυθένια" κάτι άλλαξε με τους δυο πρώην συντρόφους να ανταλλάσουν λόγια βαριά εκατέρωθεν και το μωράκι στη μέση.

Η τελευταία εξέλιξη ήθελε την 20χρονη χορεύτρια να αμφισβητεί την πατρότητα του Ανανιάδη και εκείνον να επιμένει στο τεστ DNA υποστηρίζοντας ότι ο Τιμόθεος είναι δικό του παιδί.

Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις το τεστ πραγματοποιήθηκε και, όπως φάνηκε, δικαίωσε τον 33χρονο ηθοποιό που δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του. Το αντίθετο μάλιστα.

Ιδού το κείμενο που μοιράστηκε μέσω social media δίπλα σε μια θολή φωτογραφία δική του όπου διακρίνεται μόνο το Baby T που έγραψε χαρακτηριστικά...

Έπειτα απο αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος απο την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιός μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδω και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης.
Εχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σιγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του. #Ananiadiskid #happynameday #Timotheos

Διάβασε επίσης: Charlize Theron - Brad Pitt: Όλη η αλήθεια για τη γνωριμία τους σε ένα βίντεο