Robbie Williams: Η αξιολάτρευτη κόρη του τραγουδάει και αποκαλύπτει τα... μυστικά του [video]

23.01.2019
Robbie Williams: Η αξιολάτρευτη κόρη του τραγουδάει και αποκαλύπτει τα... μυστικά του [video]
Είναι μόλις έξι ετών, αλλά φαίνεται ότι έχει πάρει τo ταλέντο του μπαμπά της στη φωνή.

Ο λόγος για την Teddy Williams, την κόρη του Robbie Williams! Ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram η σύζυγος του δημοφιλούς τραγουδιστή, Ayda Field [φωτό επάνω] και δείχνει την κορούλα τους να τραγουδάει στο στούντιο ηχογράφησης του πατέρα της το Σαββατοκύριακο, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε ότι τελικά η μικρούλα Teddy έχει καλλιτεχνική φλέβα και ποιος ξέρει; Ίσως στο μέλλον γίνει μια πετυχημένη τραγουδίστρια!

Διάβασε επίσης: Robbie Williams: Το τρίτο του παιδί γεννήθηκε χωρίς να το γνωρίζει κανείς

Η Teddy ακούγεται να τραγουδάει: «Τι κάνουν η μαμά και ο μπαμπάς τα Χριστούγεννα» καθώς χορεύει στο ρυθμό του τραγουδιού. «Ο μπαμπάς θέλει να κλ@νει και να κοιμάται στο κρεβάτι του». Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα αστείο για τη μαμά και τον μπαμπά, που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν το γέλιο τους.

«Αυτή τη στιγμή με τον @robbiewilliams και την Teddy στο στούντιο ηχογράφησης .... # freestylerap # familytime #sundayvibes AWx», έγραψε η Ayda στη λεζάντα κάτω από το βίντεο.

Οι φαν χαρακτήρισαν το χαριτωμένο βίντεο ως «αξιολάτρευτο», με πολλούς να σχολιάζουν ότι είναι «το επόμενο αστέρι» στην οικογένεια Williams. «Έξοχη! Τα παιδιά πάντα αποκαλύπτουν τα οικογενειακά μυστικά», έγραψε κάποιος.

Διάβασε επίσης: 2018: Οι διάσημοι γάμοι της διεθνούς showbiz για τη χρονιά που πέρασε [photos]

Ο Robbie και η Ayda έχουν τρία παιδιά – την Teddy, ο οποία ήταν παράνυμφος στην πριγκίπισσα Eugenie τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, τον Charlie, και την Coco (όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά), την οποία υποδέχτηκαν τον Σεπτέμβριο μέσω παρένθετης μητέρας.