Bradley Cooper: Η Ακαδημία τον «σνόμπαρε» αλλά δες πώς τον στηρίζει η Lady Gaga

24.01.2019
Bradley Cooper: Η Ακαδημία τον «σνόμπαρε» αλλά δες πώς τον στηρίζει η Lady Gaga
Το γλυκό μήνυμα συμπαράστασης της Lady Gaga στον Bradley Cooper για την απουσία του από τις υποψηφιότητες του Όσκαρ Σκηνοθεσίας

Ένα αστέρι γεννήθηκε, αλλά το όνομά του δεν είναι Bradley Cooper. Οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ του 2019 ανακοινώθηκαν την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και το όνομα του Bradley Cooper δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα των ονομάτων για την κατηγορία Καλύτερου Σκηνοθέτη. Η Lady Gaga, ο Sam Elliot όπως και ο ίδιος ο Cooper είναι υποψήφιοι για τις ερμηνείες τους στο «A Star Is Born», αλλά η αντίδραση της Lady Gaga για το «σνομπάρισμα» της Ακαδημίας στις σκηνοθετικές ικανότητες του συμπρωταγωνιστή της, απάλυνε τα συναισθήματα «απόρριψης» του Bradley Cooper.

Διάβασε επίσης: Lady Gaga: Δες πόσο πολύ μοιάζει με τη μαμά της! [Photo]

Η Gaga ήταν, άλλωστε, η μεγαλύτερη υποστηρικτής του Cooper στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του όλους αυτούς τους μήνες από τότε που βγήκε το «A Star Is Born». Σε μια δήλωση της στους Los Angeles Times στις 22 Ιανουαρίου μετά τις υποψηφιότητες των Όσκαρ, η Gaga παρέμεινε εξίσου υποστηρικτική λέγοντας:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Αλλά στο τέλος της ημέρας, ξέρει ότι είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης στα μάτια μου και σε όλα τα μάτια του cast. Ξέρω ότι είναι τόσο χαρούμενος που όλοι μας προταθήκαμε για Όσκαρ και ότι η ταινία αναγνωρίστηκε και όλοι αισθανόμαστε πραγματικά, πολύ ενθουσιασμένοι για την αναγνώριση».

Διάβασε επίσης: Έχεις δει την κόρη της Irina Shayk και του Bradley Cooper; Ένας άγγελος! [photo]

Διηγήθηκε επίσης την ιστορία για το πώς άκουσε για τις υποψηφιότητες. Αποκάλυψε ότι λόγω της διαμονής της στο Λας Βέγκας, αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε «showbiz time», πράγμα που σημαίνει ότι δουλεύει αργά τη νύχτα και κοιμάται τα πρωινά. Εξαιτίας αυτού, ο ατζέντης της και αρραβωνιαστικός της, Christian Carino, της άφηνε σημειώματα τα πρωινά για να την ενημερώνει αν το «A Star Is Born» είχε προταθεί για οτιδήποτε κατά τη διάρκεια του κύκλου των βραβείων των προηγουμένων εβδομάδων, αλλά δεν το έκανε αυτή τη φορά και έτσι η Gaga σκέφτηκε ότι ταινία δεν πήρε καμία υποψηφιότητα.

«Κυριολεκτικά μόλις έμαθα για τις υποψηφιότητες λίγο πριν», είπε. «Είμαι σε showbiz time τώρα, γιατί τα σόου μου πηγαίνουν τόσο αργά που συνήθως ο Christian θα μου αφήσει ένα σημείωμα το πρωί, αν υπάρχουν υποψηφιότητες».

«Αλλά ξύπνησα και δεν υπήρχε κανένα σημείωμα, οπότε σκέφτηκα ότι δεν θα είμαι υποψήφια - ή δεν έχουμε πάρει υποψηφιότητα. Γι 'αυτό κάλεσα τον μάνατζερ μου, Bobby, για να δω τι συμβαίνει. Και τότε μου είπε για όλες τις υποψηφιότητες και άρχισα να κλαίω».

Διάβασε επίσης: Έχεις δει την τεράστια ουλή του William στο μέτωπο: Ο ίδιος εξηγεί πώς την απέκτησε

Το «A Star Is Born», διεκδικεί μεταξύ άλλων βραβείων: Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερου Ήχου. Ο Bradley Cooper διεκδικεί το Όσκαρ Α΄Ανδρικού Ρόλου, η Lady Gaga διεκδικεί το Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου και ο Sam Elliot για Β’ Ανδρικό Ρόλο. Και βέβαια το «Shallow» [δες το στο βίντεο που ακολουθεί] διεκδικεί το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού και μάλλον το έχει ήδη στο τσεπάκι του. Ενώ τέλος, το «A Star Is Born» θα διαγωνιστεί και στην κατηγορία για Καλύτερο Προσαρμοσμένο Σενάριο.