Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η επίσημη απάντησή της για τεστ DNA και την πατρότητα του γιου της

24.01.2019
Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η επίσημη απάντησή της για τεστ DNA και την πατρότητα του γιου της
Το τεστ έγινε, τα αποτελέσματα βγήκαν, ο Άνθιμος Ανανιάδης τοποθετήθηκε δημοσίως και τώρα είναι η σειρά της πρώην συντρόφου του να κάνει το ίδιο.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την ανάρτηση του Άνθιμου Ανανιάδη με αφορμή τα αποτελέσματα του τεστ DNA που πραγματοποιήθηκε και τον δικαίωσε ως προς την πατρότητα του γιου του, Τιμόθεου.

Σήμερα, η μητέρα του μωρού και πρώην σύντροφός του, Μαρία Νεφέλη Γαζή δίνει τη δική της απάντηση μέσω επιστολής που έστειλε στα ΜΜΕ και διαβάστηκε το πρωί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε".

Διάβασε επίσης: Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν συναντιέμαι τελευταία με τον έρωτα. Τον αποφεύγω»

Μεταξύ των όσων ακούσαμε ξεχωρίζουμε τα εξής:

Στον απόηχο όλων όσων διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον βιολογικό πατέρα του γιου μου, Άνθιμο Ανανιάδη και το οικείο περιβάλλον του που στα 20 μου χρόνια μου δίδαξαν τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής που θα μπορούσα να πάρω και που με τη σειρά μου θα διδάξω κι εγώ στον γιο μου. Είναι λυπηρό ότι ακόμα και μετά τα αποτελέσματα DNA (το οποίο εκείνος ζητούσε χωρίς εγώ να έχω αμφισβητήσει ποτέ μα ποτέ ότι είναι ο πατέρας) τα οποία επιβεβαίωσαν πλήρως την πατρότητα του, αντί να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη να κρατήσει χαμηλούς τόνους εξακολουθεί να με κατηγορεί…

Ιδού όλα όσα ειπώθηκαν το πρωί ενώ, όπως τονίζεται, έληξε το θέμα της πατρότητας, όμως όχι ο "πόλεμος" που, προφανώς, μαίνεται ανάμεσα στους δύο πρώην συντόφους.