Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Anne Hathaway κόβει "μαχαίρι" το αλκοόλ -για τα επόμενα 18 χρόνια!

25.01.2019
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Anne Hathaway κόβει "μαχαίρι" το αλκοόλ -για τα επόμενα 18 χρόνια!
Όποιος το προηγούμενο βράδυ έχει πιει πολύ αλκοόλ γνωρίζει ότι η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη ειδικά όταν ο πονοκέφαλος έχει κάνει την εμφάνισή του. Αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο όταν έχεις μια άλλη πλήρους απασχόλησης εργασία. Δηλαδή, όταν είσαι γονιός! Και ενώ τα παιδιά πιθανότατα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η μαμά τους ήπιε πολύ κρασί χθες το βράδυ, το hangover δεν θα σε βοηθήσει και πολύ να τα βγάλεις πέρα μαζί τους.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Anne Hathaway δήλωσε ότι σταματάει να πίνει. «Σταμάτησα να πίνω τον Οκτώβριο», είπε στο σόου της Ellen DeGeneres. «Θα σταματήσω να πίνω ενώ ο γιος μου είναι στο σπίτι, μόνο και μόνο επειδή δεν αγαπώ τον τρόπο που το κάνω και φτάνει σε μια ηλικία που πραγματικά με χρειάζεται όλη τη μέρα».

Διάβασε επίσης: Bradley Cooper: Η Ακαδημία τον «σνόμπαρε» αλλά δες πώς τον στηρίζει η Lady Gaga

Η 36χρονη ηθοποιός διηγήθηκε την ιστορία για το πώς πήγε να αφήσει το 3χρονο παιδί της στο σχολείο ενώ ήταν σε κατάσταση hangover. «Δεν οδηγούσα, αλλά είχα πάθει hangover - και αυτό ήταν αρκετό για μένα» είπε. «Δεν μου άρεσε αυτό».

Η δημοφιλής ηθοποιός επίσης δήλωσε ότι έπινε κάποτε πάρα πολύ μαζί με τον Matthew McConaughey ενώ γύριζαν το Serenity στο νησί του Μαυρίκιου. «Πίναμε τη νύχτα και την επόμενη μέρα έπρεπε να πάω σε μια συνάντηση με τον Steven Knight, τον σκηνοθέτη μας, κι εγώ απλά κάθισα με το ένα μάτι ανοιχτό και προσπαθούσα να τον πείσω για ορισμένα πράγματα του ρόλου μου. Και στο τέλος του είπα, «Ακούστε, έχω να σας εξομολογηθώ κάτι. Ήμουν με hangover όλη την ώρα». Και εκείνος απάντησε απλά, «Ω, πραγματικά; δεν το κατάλαβα».

Η δημοφιλής σταρ είναι μία από τις πολλές celebrities που κόβουν το αλκοόλ. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Chrissy Teigen έγραψε σε ένα tweet ότι δεν ήπιε αλκοόλ σε μια πτήση επιστρέφοντας σπίτι της από τις διακοπές, και το διασκέδασε. «Νιώθεις σαν να είσαι φυσιολογικός, υγιής. Είναι πολύ περίεργο, μου αρέσει», έγραψε.

Διάβασε επίσης: Kit Harington: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του δεν μας αρέσει πολύ

Φυσικά, το να κόψεις το αλκοόλ δεν σε βοηθά μόνο να αποφύγεις ένα ακόμα hangover – αλλά έχει επίσης μερικά προνόμια, όπως ότι κάνεις καλύτερο ύπνο και να έχεις περισσότερη ενέργεια. Ακόμη μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος και να έχεις πιο λαμπερή επιδερμίδα. Οπότε αν ανήκεις σε αυτούς τους ανθρώπους που το «τσούζουν» λίγο παραπάνω, ξανασκέψου το.