Jennifer Lopez: Τα τρυφερά λόγια για την επέτειο δύο χρόνων με τον Alex Rodriguez [photos]

04.02.2019
Jennifer Lopez: Τα τρυφερά λόγια για την επέτειο δύο χρόνων με τον Alex Rodriguez [photos]
Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη σε αυτό το σημείο της ζωής της η λατίνα σταρ και θέλει να το μοιράζεται διαρκώς με τον κόσμο όλο.

Στα 49 της χρόνια και ύστερα από τρεις γάμους, τρια διαζύγια και έναν ακόμη αρραβώνα, η Jennifer Lopez φαίνεται ότι βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τα δυο της παιδιά, τον εδώ και δύο χρόνια σύντροφό της, Alex Rodriguez και τα δυο δικά του παιδιά.

Διάβασε επίσης: Jennifer Lopez: Mιλά για την αγάπη και την επιβίωση της στην showbiz

Δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνει δημόσια τα αισθήματά της για τον ARod η JLo, είναι όμως η πιο πρόσφατη καθώς το διάσημο ζευγάρι γιορτάζει σήμερα την επέτειο των δύο χρόνων του.

Η Jen λοιπόν, επέλεξε να τη γιορτάσει με μια ανάρτηση που περιελάμβανε 5 φωτογραφίες και μια τρυφερή λεζάντα.

Δυο χρόνια γέλιου
Δυο χρόνια χαράς
Δυο χρόνια περιπέτειας
Ενθουσιασμού που μεγαλώνουμε και διδασκόμαστε
Αληθινής φιλίας
Και τόσο πολλής αγάπης!! Κάνεις τον κόσμο μου ένα μέρος πιο όμορφο, ασφαλές και σταθερό μέρος... μέσα στην τρέλα της ζωής μας που ολοένα κινείται και αλλάζει... με κάνεις να νιώθω σαν την έφηβη που ξεκινά ξανά από την αρχή... Κάθε φορά που νομίζω ότι σε έχω καταλάβει, με ξαφνιάζεις με τον πιο υπέροχο τρόπο υπενθυμίζοντάς μου πόσο ευλογημένη είμαι που σε έχω βρει αυτή τη στιγμή στη ζωή μου.. Η στιγμή μας... Te Amo Macho... #atapontheshoulder #2years

Πολύ γλυκά λόγια!!! Και στις φωτογραφίες, οι δυο τους, εκείνος και τα παιδιά τους. Να ζήσουν ευτυχισμένοι, λοιπόν...

Διάβασε επίσης: Jennifer Lopez: Δε φαντάζεσαι το ποσό που έλαβε για εμφάνιση 20 λεπτών!

Για την ιστορία, πάντως, να θυμίσουμε ότι η JLo παντρεύτηκε τον κουβανό χορευτή Ojani Noa το 1998 και ο γάμος τους κράτησε μόλις λίγους μήνες. Εκείνη ήταν 28 ετών. το 2001 ντύθηκε ξανά νυφούλα στο πλευρό του επίσης χορευτεή Chris Judd. Ο γάμος αυτός έληξε το 2003 και έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκε τον Marc Anthony με τον οποίο έμειναν μαζί 10 χρόνια και έκαναν μαζί τα δίδυμα παιδιά τους.