Είναι οριστικό: H Madonna στη σκηνή της Eurovision 2019 - Ιδού το αστρονομικό ποσό που θα λάβει!- [Βίντεο]

04.02.2019
Είναι οριστικό: H Madonna στη σκηνή της Eurovision 2019 - Ιδού το αστρονομικό ποσό που θα λάβει!- [Βίντεο]
«Οι συζητήσεις ήταν αρκετά προχωρημένες το μόνο που έμενε ήταν να λυθεί το οικονομικό...»

Οι διοργανωτές της Eurovision 2019 φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να κάνουν τη διαφορά φέτος και να γράψουν ιστορία με τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού που θα λάβει χώρα το Μάιο στο Ισραήλ.

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για την εμφάνιση της Madonna στη σκηνή της Eurovision και τελικά αυτό είναι επίσημο. Η βασίλισσα της ποπ έκλεισε το deal και θα εμφανιστεί στο Τελ Αβιβ έναντι αστρονομικού ποσού. Σύμφωνα με το Γιάννη Πουλόπουλο η Madonna θα λάβει $1.650.000, δηλαδή 1.450.000 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Συγκινεί η εξομολόγησή της για το παιδί που έχασε

O δημοσιογράφος είπε στην πρωινή εκπομπή του Star: «Χθες γύρω στις 18:00 μου ήρθε ένα μήνυμα το οποίο έλεγε “Hey baby its official”. Η φίλη μου λοιπόν η Ναόμι από την κρατική τηλεόραση του Ισραήλ, μου είπε ότι έχει κλειστεί το deal με την Μαντόνα. Οι συζητήσεις ήταν αρκετά προχωρημένες το μόνο που έμενε ήταν να λυθεί το οικονομικό, το οποίο και λύθηκε. Ο δισεκατομμυριούχος Ισραηλινός Σίλβαρ Άνταμ, έδωσε στην Μαντόνα $1.650.000, δηλαδή 1.450.000 ευρώ, προκειμένου να πει δυο τραγούδια στον τελικό της Eurovision. Συνολικά η Μαντόνα θα εμφανιστεί 7,5 λεπτά επί σκηνής, δηλαδή θα εισπράξει 200.00 ευρώ για κάθε λεπτό»!

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς